Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Οι Καλυθιές Ρόδου κι επίσημα στο Δίκτυο σχολών Ατρόμητου!

Κατηγορία Παρασκήνια
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Στη Ρόδο βρέθηκε ο Υπεύθυνος του Δικτύου Σχολών Ατρόμητου Τόλης Αποστόλου για την επίσημη έναρξης της συνεργασίας με τον Απόλλωνα Καλυθιών, μιας από τις πιο ιστορικές ομάδες του νησιού.

Το δελτίο τύπου της ροδίτικης ομάδας αναφέρει τα εξής: ««Με απόλυτη επιτυχία έγινε το απόγευμα της Τρίτης 8/10/2019 στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου του Αγίου Νεκταρίου στο Φαληράκι, η εκδήλωση για την επισημοποίηση της συνεργασίας των Ακαδημιών του Απόλλωνα Καλυθιών με την ΠΑΕ Ατρόμητος Αθηνών.
Ο υπεύθυνος του Δικτύου Σχολών ποδοσφαίρου της ΠΑΕ Ατρόμητος κ. Αποστόλης Αποστόλου ανέλυσε το πλάνο και τον τρόπο λειτουργίας, εγκαινιάζοντας ουσιαστικά την έναρξη της συνεργασίας των δύο συλλόγων.
Στην εκδήλωση εκτός από τους υπεύθυνους των τμημάτων υποδομής Αναστασία Καρίπη και Δημήτρη Γαλατά, νεαρούς ποδοσφαιριστές και τους προπονητές των Ακαδημιών του Απόλλωνα Βαγγέλη Πάσχο, Γιώργο Μυλωνά και Νίκο Νικολό, τίμησαν με την παρουσία τους, από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου οι κ.κ. Νίκος Νικολής και Γιάννης Φλεβάρης, από την ΕΠΣΔ ο κ. Γιάννης Μικρόπουλος, από το Τοπικό Συμβούλιο Καλυθιών οι κ.κ. Γιώργος Βιτσέντζος, Κώστας Σωτηράκης, Λάζαρος Ιωαννίδης, Μιχάλης Βαγιανός, Θοδωρής Μάστορας και Γιώργος Σαρικάς και από την διοίκηση του Απόλλωνα ο πρόεδρος κ. Μιχάλης Κοντός και τα μέλη του Δ.Σ. κ.κ. Χρήστος Καρίπης, Μανώλης Συμιακός, Στέλιος Σαββιού και Αντώνης Καλλιγάς.
Πλέον τα τμήματα υποδομής του Απόλλωνας ξεκινάνε μία νέα πορεία, με αρωγό το Δίκτυο Σχολών ποδοσφαίρου της ΠΑΕ Ατρόμητος Αθηνών».