Τελευταία ενημέρωση 23:57, 01 Δεκ 2020

Ο Ζούρος στο πρώτο συνέδριο του BCL!

Κατηγορία ΓΣ Περιστερίου
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Το Basketball Champions League διοργάνωσε το πρώτο συνέδριο προπονητών της ιστορίας του από την Δευτέρα μέχρι την Τρίτη στο Σπίτι του Μπάσκετ Patrick Baumann στο οποίο έδωσε παρών και ο προπονητής του ΓΣΠ Ηλίας Ζούρος.

Το δελτίο τύπου της FIBA αναφέρει τα εξής:

«Με οικοδεσπότη τον Γενικό Γραμματέα της FIBA, Ανδρέα Ζαγκλή, η συνάντηση έγινε παρουσία των προπονητών των ομάδων που πέρασαν απευθείας στους ομίλους. Καλύφθηκε εύρος ποικίλων θεμάτων και εξυπηρέτησε τον σκοπό της δημιουργίας μίας πλατφόρμας, μέσως της οποίας συζητούνται απόψεις, μοιράζονται εμπειρίες και συλλέγονται προτάσεις.

"Είναι μεγάλη ευχαρίστηση να υποδεχόμαστε τους προπονητές εδώ στο Mies για το πρώτο συνέδριο προπονητών της ιστορίας μας," είπε ο Πατρίκ Κομνηνός, Διευθύνων Σύμβουλος του Basketball Champions League. "Το Basketball Champions League είναι μια διοργάνωση που δημιουργήθηκε από και για τις ομάδες και ο διαρκής σκοπός μας είναι να τις εξυπηρετούμε σταθερά στο καλύτερο δυνατό επίπεδο. Είμαι ενθουσιασμένος που έχω την ευκαιρία να συζητήσω και να ακούσω απόψεις των προπονητών, που σίγουρα θα βοηθήσουν στην περαιτέρω ανάπτυξη της διοργάνωσης," πρόσθεσε.

"Αυτό το συνέδριο μάς δίνει μία παγκόσμια εικόνα για τη διοργάνωση και τις προκλήσεις της. Είμαστε προφανώς ενημερωμένοι, αλλά υπάρχει περιθώριο και για μεγαλύτερη ενημέρωση. Είναι επίσης μια σπουδαία ευκαιρία να συναντήσουμε άλλους προπονητές, με τους οποίους δεν έχουμε συχνά την ευκαιρία να συνομιλούμε. Ανταλλάζουμε χειραψίες πριν και μετά τα παιχνίδια και μερικές κουβέντες, αλλά όλα αυτά είναι πολύ τυπικά. Τώρα έχουμε την ευκαιρία για ουσιαστικές συζητήσεις, πράγμα πολύ εποικοδομητικό," σχολίασε ο Vincent Collet, προπονητής της SIG Strasbourg και της Εθνικής Γαλλίας, που τερμάτισε 3η στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2019.

Η τέταρτη σεζόν του Basketball Champions League εκκινεί στις 15 Οκτωβρίου 2019 με τους αγώνες των ομίλων».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Για 41η φορά αντίπαλος με Πανιώνιο! »
Μπακαράς
Hatzi
Asfaleies Kalogeras
Leventis kreopoleio
neo frontistiria
ACS Περιστερίου

Δημοφιλέστερα

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας