Τελευταία ενημέρωση 16:02, 22 Οκτ 2019

Ο Ήφαιστος τίμησε Ρυμική - Αποστόλου!

Κατηγορία Παρασκήνια
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Δύο ποδοσφαιρικά του δημιουργήματα πριν από 40 χρόνια τίμησε ο Ήφαιστος στο περιθώριο του φιλανθρωπικού αγώνα παλαιμάχων που έδωσαν Ατρόμητος και Ήφαιστος με σκοπό την συγκέντρωση τροφίμων για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του δήμου Περιστερίου.

Μέσα σε κλίμα (στην κεντρική φωτό με τον παλαίμαχο συμπαίκτη τους Γιώργο Αυγουστίδη) συγκίνησης η διοίκηση του Ήφαιστου απένειμε  πλακέτα στον Τόλη Αποστόλου και στον Γιώργο Ρυμική οι οποίοι ευχαρίστησαν θερμά τους ανθρώπους της περιστεριώτικης ομάδας για την τιμή που έκαναν προς το πρόσωπο τους.


Ο «γηραιότερος» Γιώργος Ρυμικής ξεκίνησε ποδόσφαιρο από τον Ήφαιστο όταν σε πολύ μικρή ηλικία τον «τσίμπησαν» οι Βαγγέλης Δελής και Δημήτρης Σταυριανός και τον πήγαν στον Ατρόμητο στον οποίο αγωνίστηκε 8 χρόνια με μεγάλη επιτυχία. Στη δύση της καριέρας του ο Ρυμικής επέστρεψε στον Ήφαιστο ως παίκτης για 3 έτη και έκλεισε ως παίκτης - προπονητής.

Ο κατά έξι χρόνια νεότερος του Τόλης Αποστόλου ξεκίνησε και αυτός από τον Ήφαιστο με προπονητή τον Γιώργο Στολίγκα και μεταπήδησε στον Βύζαντα Μεγάρων από τον οποίο ο Ατρόμητος τον αγόρασε επί προεδρίας Κουλόπουλου αντί τριών εκατομμυρίων δραχμών.

Μια αγκαλιά οι παλαίμαχοι του Ατρόμητου: Ρυμικής, Αυγουστίδης, Λιάτος, Καριώτης, Μαχαίρας, Μπίτος, Αποστόλου.

 

 

 

 

 

 

Leventis kreopoleio
ACS Περιστερίου

Δημοφιλέστερα

Προσμονή για αύριο μετά από 15 χρόνια προσμονής!
Πράγματι «είναι να γελάει κανείς»!

Πράγματι «είναι να γελάει κανείς»!

22 Οκτ 2019 ΓΣ Περιστερίου

«Διαζύγιο» με Σταυρακόπουλο!

«Διαζύγιο» με Σταυρακόπουλο!

22 Οκτ 2019 Άγιος Ιερόθεος

ΝΕΑ ΗΤΤΑ ΣΤΟ ΔΑΣΟΣ!

ΝΕΑ ΗΤΤΑ ΣΤΟ ΔΑΣΟΣ!

21 Οκτ 2019 Πράσινα Πουλιά

«ΓΑΛΑΞΙΑΚΟΣ» ΜΕ ΛΕΟΝΤΕΣ 6-0
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας