Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ρεκόρ... κλεψιμάτων στο Ρέθυμνο!

Κατηγορία ΓΣ Περιστερίου
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Όπως αναφέρει ο ΕΣΑΚΕ χαρακτηριστικά: Μέσα από μία εμφάνιση στην οποία επέβαλλε πλήρως το παιχνίδι του κυριαρχώντας του Ρεθύμνου Cretan Kings -είχε σχεδόν διπλάσιο ομαδικό ranking- το Περιστέρι Winmasters, έφτασε σε μία ξεχωριστή επίδοση. Οι κυανοκίτρινοι” έκλεψαν την μπάλα 13 φορές, στην κορυφαία επίδοση των δύο πρώτων αγωνιστικών αφού ο Προμηθέας είχε 12 κλεψίματα στην πρεμιέρα με τη Λάρισα. Είναι όμως και κάτι περισσότερο, αφού συνιστά ρεκόρ των τελευταίων 102 αγώνων τους στην ΕΚΟ Basket League.

Για να βρούμε την προηγούμενη καλύτερη επίδοση κλεψιμάτων, θα πρέπει να γυρίσουμε στις 22 Ιανουαρίου 2011 όταν το Περιστέρι Winmasters είχε 14 κλεψίματα στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Κολοσσό H Hotels (64-55). Από τότε είχε από 11 κλεψίματα στο εντός έδρας παιχνίδι με τον ΚΑΟΔ της περιόδου 2011-12, στα δύο ματς με τους Δραμινούς της περιόδου 2012-13 και τρεις φορές πέρσι με την Κύμη στον πρώτο γύρο, με τον Προμηθέα στον δεύτερο γύρο και κόντρα στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ στον δεύτερο ημιτελικό των πλέι οφ.

Ακόμη χθες η ομάδα του Ηλία Ζούρου είχε μετέτρεψε σε σκορ τα περισσότερα από τα λάθη των γηπεδούχων. Πήρε 32 πόντους με αυτόν τον τρόπο -έναντι 17 των Κρητικών- στην κορυφαία σχετική επίδοση των δύο πρώτων αγωνιστικών. 26 είχε χθες ο Πανιώνιος και 25 στην πρεμιέρα ο Προμηθέας.