Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Το πρώτο διπλό (με ανατροπή) το πιο δυνατό τονωτικό!

Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Το πιο δυνατό τονωτικό με ένα τεράστιο διπλό που ήρθε την πιο κατάλληλη στιγμή, καθώς μεσολαβεί η διακοπή του πρωταθλήματος που θα τον βοηθήσει να ανασυνταχθεί ακόμη περισσότερο, πήρε ο Ατρόμητος κάνοντας μια μεγάλη ανατροπή στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Κατά την...προσφιλή του τακτική άργησε να μπει πάλι στο γήπεδο με αποτέλεσμα ο γηπεδούχος Βόλος να προηγηθεί με 2-0 αλλά βρήκε τα ψυχικά αποθέματα να ισοφαρίσει πριν από την εκπνοή του ημίχρονου και να πετύχει το γκολ της νίκης στην επανάληψη με τον Γιακουμάκη.

Όπως προαναφέραμε ο Ατρόμητος μπήκε υπνωτισμένος  και με δύο γκολάρες του Τόρες (7’, 36’) βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0. Ωστόσο με γκολ των Ανδρούτσου (39’) και Μανούσου (πέν. 45’) η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου ισοφάρισε πριν από την ανάπαυλα, ενώ στο 62’ από ασίστ του Μανούσου, ο Γιακουμάκης στην πρώτη του εμφάνιση ως βασικός, σκόραρε το πρώτο τέρμα με τη φανέλα του Ατρόμητου και διαμόρφωσε το τελικό 3-2.

Έτσι, λοιπόν, οι Περιστεριώτες συνεχίζουν τη διαδικασία συλλογής βαθμών φτάνοντας στους 8, τη στιγμή που οι Βολιώτες υπέστησαν τη δεύτερη συνεχόμενη ήττα τους, αλλά παραμένουν στο «μαξιλαράκι» των 9 βαθμών.

                                                                    Το ματς

Το πρόβλημα του Ατρόμητου σε αυτές τις πρώτες στροφές του πρωταθλήματος, που είχε μάλιστα τονιστεί ακόμα περισσότερο μετά την ήττα στην Τρίπολη, ήταν τα πεταμένα πρώτα ημίχρονα και ειδικότερα τα πρώτα λεπτά που μπαίνει σαν υπνωτισμένος. Ακριβώς εκεί «πάτησε» ο Βόλος, καθώς στο 7’ ο Τόρες εκμεταλλεύτηκε το τεράστιο κενό ανάμεσα στην άμυνα και τη μεσαία γραμμή των φιλοξενούμενων.

Ο Αργεντινός πήρε την μπάλα έξω από την περιοχή και με δυνατό σουτ με το αριστερό νίκησε τον Μανδά (που ακούμπησε ελάχιστα την μπάλα), ανοίγοντας το σκορ, δίνοντας... φτερά στα πόδια του ίδιου και των συμπαικτών του. Στα επόμενα λεπτά, ο Ατρόμητος όχι μόνο δεν μπορούσε να βρει τον δρόμο για την ισοφάριση, αλλά δεν κατάφερνε ούτε να κυκλοφορήσει την μπάλα, αφού υπέπιπτε από το ένα λάθος στο άλλο.

Μάλιστα, το κακό για την ομάδα του Γιάννη Αναστασίου έγινε ακόμα μεγαλύτερο στο 36’, όταν και πάλι ο Τόρες άρχισε την προσπάθειά του πίσω από το κέντρο, πέρασε τους Κατράνη, Ρισβάνη και Γούτα (για την ακρίβεια δεν τον πρόλαβαν) και πλάσαρε τον Μανδά, διαμορφώνοντας το 2-0.

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 06 Οκτώβριος 2019 18:06