Τελευταία ενημέρωση 22:50, 19 Απρ 2024

Παλιοί άσοι παίζουν αύριο για καλό σκοπό!

Κατηγορία Παλαίμαχοι
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

 Φιλανθρωπικός αγώνας μεταξύ των παλαιμάχων Ατρόμητου και Ήφαιστου θα διεξαχθεί αύριο 7 Οκτωβρίου (17.30) στο γήπεδο του Ήφαιστου για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Περιστερίου.

Παλιές δόξες των δύο περιστεριώτικων συλλόγων θα ανταμώσουν ξανά παίζοντας για τις ευπαθείς ομάδες του κοινωνικού ιστού της πόλης μας. Στο ημίχρονο θα τιμηθούν οι Γιώργος Ρυμικής και Τόλης Αποστόλου οι οποίοι έχουν αγωνιστεί και στις δύο ομάδες.

Ο Τεχνικός Διευθυντής/Υπεύθυνος Ακαδημιών του Ήφαιστου Γιώργος Κολοκώτσιος αναφερόμενος στους σκοπούς του φιλικού τόνισε τα εξής:

«Η ιδέα για την διεξαγωγή φιλικού αγώνα για σκοπό φιλανθρωπικό ήταν από τις πρώτες μπορώ να πω συζητήσεις που κάναμε μετά την ανάληψη της προεδρείας του Ηφαίστου Περιστερίου από τους Κώστα και Γιάννη Τασιούλη. Η πρώτη μας κίνηση ήταν να το συζητήσουμε με τον Αντιδήμαρχο κ. Μπέτση , ώστε να ενημερωθεί και ο Δήμαρχος και το Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης μας. Η απάντηση που πήραμε ήταν φυσικά ότι θα έχουμε όση συμπαράσταση χρειαστούμε.

Επόμενες μας κινήσεις η επικοινωνία τόσο με τον κ. Μόσχο, πρόεδρο των Παλαιμάχων Ήφαιστου όσο και με την ομάδα του Ατρομήτου. Με τον αγώνα αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε γνωστό σε όλη την Ελλάδα το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου μας, που χρόνια τώρα βοηθάει συμπολίτες μας που βρίσκονται σε ανάγκη.

Ο Δήμος μας επιτελεί το έργο του , όμως θα πρέπει όλοι να σηκωθούμε από τους καναπέδες μας και να βάλουμε το δικό μας μικρό λιθαράκι σ αυτή την προσπάθεια. Κάνουμε αγώνα ώστε να γεμίσει το γήπεδο. Να καθιερώσουμε αυτόν τον φιλανθρωπικό αγώνα ως θεσμό, να γίνεται μια φορά το χρόνο τουλάχιστον. Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τους Παλαίμαχους του Ατρόμητου του μαγνήτη της πόλης μας, τον κ. Μόσχο , τον Δήμο Περιστερίου για τη στήριξη του.

Να ευχαριστήσω θερμά το Προεδρείο της ομάδας μας, τους Γιάννη και Κώστα Τασιούλη για την πρωτοβουλία τους αυτή καθώς και τους χορηγούς ραδιοφωνικούς σταθμούς για την προβολή του εγχειρήματος και φυσικά όλους όσους συμβάλλουν σε αυτή την προσπάθεια! Σας καλώ όλους στο γήπεδο του Ήφαίστου , Περιστεριώτες και μή, να στηρίξετε με την παρουσία και την προσφορά σας το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου και τους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη!»

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Θα τιμήσουν τη μνήμη του Αντώνη Ντούριου! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας