Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ξανθόπουλος: «Να σταματήσουμε τους αιφνιδιασμούς»

Κατηγορία ΓΣ Περιστερίου
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σε ρυθμούς Ρεθύμνου κινείται το Περιστέρι, εν όψει της Σαββατιάτικης (5/10, 15.45) αναμέτρησης στο κλειστό «Μ. Μερκούρη» για την 2η αγωνιστική της EKO Basket League.

«Είναι το πρώτο εκτός έδρας παιχνίδι για μας στο πρωτάθλημα και αντιμετωπίζουμε μια ομάδα όπως είναι το Ρέθυμνο το οποίο έχει δείξει πολύ καλά στοιχεία στα πρώτα του ματς» εξηγεί ο Βασίλης Ξανθόπουλος και συνεχίζει:

«Εμείς από την μεριά μας πρέπει να παρουσιαστούμε σοβαροί για 40 λεπτά, να εκτελέσουμε το πλάνο των προπονητών μας, ώστε να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα που είναι πολύ σημαντικό για την συνέχεια των υποχρεώσεων μας».

Η άμυνα είναι το σημείο αναφοράς του Περιστερίου όπως φάνηκε και από τον αγώνα της πρεμιέρας του πρωταθλήματος με τον Ηρακλή. «Η άμυνα είναι η βάση μας!

Το έχουμε πει από την πρώτη στιγμή και η καλή άμυνα θα μας βοηθήσει και σε βραδιές που δεν θα είμαστε καλοί επιθετικά, προκειμένου να φτάσουμε στη νίκη».

Όσο για τα σημεία που θα καθορίσουν την έκβαση του αγώνα με το Ρέθυμνο, ο έμπειρος πλέι μέϊκερ των «κυανοκιτρίνων» εξήγησε:

«Σίγουρα πρέπει να σταματήσουμε τους αιφνιδιασμούς του αντιπάλου, από τους οποίους παίρνει αρκετούς πόντους στα παιχνίδια του και από κει και πέρα εμείς να κάνουμε το παιχνίδι μας, ότι κάναμε και με τον Ηρακλή στο κομμάτι της άμυνας και να είμαστε πιο αποτελεσματικοί στην επίθεση».

 

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 04 Οκτώβριος 2019 22:13