Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πρώτη νίκη στο τουρνουά του Καϊρου!

Κατηγορία Water Polo
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Την πρώτη του νίκη σε επίσημο αγώνα στο 27ο τουρνουά που διοργανώνει η Heliopolis στην Αίγυπτο πέτυχε ο ΓΣ Περιστερίου!

Η ελληνική ομάδα επιβλήθηκε με 9-8 των διοργανωτών σε ένα παιχνίδι με έντονο σασπένς και έγινε φαβορί για την κατάληψη της 1ης θέσης στον όμιλο του τουρνουά.

Η ομάδα του Κώστα Λούδη αν και δεν ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο στο παιχνίδι, βελτίωσε την άμυνά της μετά το πρώτο οκτάλεπτο, με αποτέλεσμα να φτάσει στην επικράτηση. Το ελληνικό συγκρότημα είχε ως πρώτο του σκόρερ τον φουνταριστό Γιάννη Αγκόρτσα που σημείωσε τέσσερα γκολ.

Στο άλλο παιχνίδι η ουγγρική KSI επικράτησε με 14-7 της Μπέτσει από τη Σερβία.

Παράλληλα, οι παίκτες της ομάδας του ΓΣΠ έκαναν έκπληξη στον άμεσο συνεργάτη του Κώστα Λούδη και προπονητή στα τμήματα υποδομών του συλλόγου, Κώστα Πασλή, ο οποίος συμπλήρωσε 50 χρόνια ζωής. Ήταν το καλύτερο επιστέγασμα σε μια πολύ καλή ημέρα για την ομάδα των Δυτικών Προαστίων.

Υπενθυμίζεται πως χθες (30/9) ο ΓΣΠ είχε επικρατήσει της δεύτερης ομάδας της Heliopolis με 18-5 σε ένα παιχνίδι εκτός συναγωνισμού.

Heliopolis – ΓΣ Περιστερίου 8-9 (4-3, 1-2, 1-2, 2-2)

ΓΣ Περιστερίου (Κώστας Λούδης): Καζάκος, Παπανικολάου Αλ., Τζώρτζης, Δανούρδης 1, Γερακούδης 2, Κουκουμάκης, Σκαρπέλης, Φαναριώτογλου, Αγκόρτσας 4, Κλήμος 1, Λαδάς, Τσαγκάρης 1, Κουμής.

ΠΗΓΗ: waterpolonews.gr