Τελευταία ενημέρωση 20:02, 19 Απρ 2024

«Αν πω ότι δεν είχα άγχος, θα ήμουν αναίσθητος...»

Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Στην παραδοχή ότι τόσο ο ίδιος, όσο και οι παίκτες του είχαν πολύ μεγάλο άγχος προχώρησε ο Γιάννης Αναστασίου μετά τη νίκη του Ατρόμητου επί του Παναιτωλικού.

Αναλυτικά είπε:

«Δύσκολο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Η νίκη ήταν μονόδρομος. Πήραμε τους τρεις βαθμούς και έφυγε από πάνω μας ένα τρομερό βάρος, γιατί είχαμε πολύ άγχος».

Για το αν θα παίξει καλύτερα η ομάδα του μετά τη νίκη: «Σίγουρα θα παίξουμε καλύτερα. Δεν έχω αμφιβολία για αυτό. Ειδικότερα, όταν βρεθούν όλοι οι ποδοσφαιριστές σε καλή φυσική κατάσταση. Είχαμε κάποια στιγμή μεγάλες αποστάσεις και κάναμε άμυνα πολύ κοντά στην περιοχή μας. Ήταν περισσότερα τα θετικά από τα αρνητικά στο σημερινό ματς. Όλα τα ματς είναι σημαντικά. Αν ανατρέξουμε τα ματς, θα δούμε ότι τα δύο πρώτα τα χάσαμε από λάθη δικά μας. Στο ματς με τον Αστέρα ήταν θέμα συγκέντρωσης. Όταν χάνεις, είναι όλα μαύρα, όταν κερδίζεις όλα είναι καλά. Είναι καθαρά πώς το αντιλαμβάνεται ο καθένας. Είχαμε θέληση. Με οποιοδήποτε κόστος θέλαμε τη νίκη».

Για το σχεδιασμό που υπήρχε από τη στιγμή που η ομάδα του έβαλε τόσο γρήγορα γκολ: «Συμβαίνουν πράγματα μέσα στην εβδομάδα που είναι δύσκολο να τα πεις. Υπάρχουν πολλά απρόοπτα. Είναι πράγματα που δεν μπορείς να τα προγραμματίσεις. Έχουμε δυνατότητες, θέλω να παίξουμε πιο γρήγορα. Ο Μπαένα είναι ένας παίκτης αρκετά λειτουργικός και βοηθάει. Ο Νταβιώτης είναι ένα παιδί που μπορεί να παίξει σε υψηλές ταχύτητες και θέλει αγώνες. Πέρυσι δυστυχώς δεν έπαιξε καθόλου, ούτε με τη δεύτερη ομάδα».

Για το αν ο ίδιος είχε άγχος: «Αν πω ότι δεν είχα άγχος, θα ήμουν αναίσθητος. Η δουλειά σου δεν εξαρτάται πολλές φορές από σένα. Μπορούσα να καταλάβω την πίεσή τους, γιατί σήμερα έπρεπε μόνο να νικήσουμε. Το θέμα είναι να έχουν εμπιστοσύνη στον εαυτό τους. Γκολ θα βάλουμε, γιατί βάζουμε σε κάθε ματς. Πρέπει όμως αυτό να το διαχειριζόμαστε».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Πρώτη φορά δεν δέχτηκε γκολ! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας