Τελευταία ενημέρωση 08:16, 19 Απρ 2024

Το βότανο με το βάλσαμο το είχε ο Μανούσος!

Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

 Ήταν ηλίου φαεινότερο ότι για τον Ατρόμητο μοναδικός σκοπός απόψε  ήταν η πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα. Με, ή καθόλου μπάλα μόνο η νίκη - βάλσαμο είχε σημασία.

Τελικά το...βότανο που θα γαληνέψει την ομάδα το είχε μαζί του ο Γιώργος Μανούσος ο οποίος πέτυχε και τα δύο γκολ (τελικό αποτέλεσμα 2-0) που έριξαν στον καναβάτσο τον επίσης σε δύσκολη θέση (παραμένει χωρίς πόντο) Παναιτωλικό. Ο τρόπος μάλιστα που πανηγύρισαν οι παίκτες τη νίκη δίνοντας όρκο όλοι μαζί στο τέλος του αγώνα αλλά και μπροστά από τους Fentagin δείχνει πόσο άγχος έβγαλαν από μέσα τους.

Από εκεί και πέρα η ομάδα μπορεί να κρατήσει πέρα από τους τρεις βαθμούς, τη νέα πολύ καλή παρουσία του Μανδά αλλά και του Νταβιώτη που ξεκίνησε βασικός. Και είναι επίσης πολύ σημαντικό μέσα σε αυτή την «κρίση» η ομάδα να εφαρμόζει το πλάνο της με την αξιοποίηση παικτών από τα δικά της σπλάχνα.

 Το ματς

Με γκολ από τα αποδυτήρια για τον Ατρόμητο, ξεκίνησε το παιχνίδι. Από μια μπαλιά του Ούμπιντες στην πλάτη της άμυνας, ο Μανούσος έφυγε στο τετ-α-τετ με τον Κνετ και με δυνατό δεξί σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Μετά την εξέταση του VAR, ο επιθετικός των Περιστεριωτών φάνηκε να φεύγει από κανονική θέση και το γκολ ορθώς μέτρησε.

Από εκεί και μετά στο πρώτο μέρος, ο Ατρόμητος, θέλοντας να διαφυλάξει το προβάδισμά του, κράτησε στα μετόπισθεν, δίνοντας πολύ χώρο στον Παναιτωλικό που δεν μπόρεσε να απειλήσει παρά μόνο με ένα χτύπημα φάουλ του Μπάλμπι που πέρασε λίγο έξω από την εστία στο 14’. Στο 19’ από μια εκτέλεση κόρνερ ο Ατρόμητος άγγιξε το δεύτερο γκολ, αφού ο Γούτας έπιασε την κεφαλιά, αλλά η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι του Κνετ και έφυγε μακριά στη συνέχεια από τους αμυνόμενους.
Προς το τελευταίο δεκάλεπτο του πρώτου μέρους, ο Ατρόμητος άρχισε ξανά να παίρνει τα ηνία του αγώνα και να προσπαθεί να επιτεθεί με καλύτερη στιγμή στο 40ο λεπτό, όταν ο Ούμπιντες έβγαλε τη σέντρα, αλλά ο Χαρίσης δεν πρόλαβε να μπει στην πορεία της μπάλας και να τη στείλει προς την εστία.

Η επανάληψη ξεκίνησε με τρεις μεγάλες ευκαιρίες. Στο 48’ για τον Ατρόμητο, όταν ο Κατράνης έκανε το γύρισμα από αριστερά και ο Μανούσος με προβολή αστόχησε από κοντά για να έρθει η σειρά του Παναιτωλικού για δύο σημαντικές στιγμές στο 51’ με το άστοχο σουτ του Ντάλτσιο από δεξιά μέσα από την περιοχή και η κεφαλιά του Μοράρ αμέσως μετά για να φύγει η μπάλα λίγο έξω από την εστία του Μανδά.

Ο Λουίς Κάστρο έφερε τον Ρομάν στο ματς αντί του Ντίας, ενώ ο Γιάννης Αναστασίου αμέσως μετά θέλησε να «κλειδώσει» το κέντρο, ρίχνοντας τον Μάντσον, αντί του Φάρλεϊ Ρόσα.Στο 71’ ο Μοράρ μετά από σέντρα του Ντάλτσιο θα σκοράρει από κοντά, ωστόσο η συμμετοχή του Γιοβάνοβιτς στη φάση και μετά από ενδελεχή έλεγχο του VAR και από τον ίδιο τον Βρέσκα, οδήγησε τον ρέφερι από την Πιερία, στο να μην μετρήσει το γκολ.

Ο Ατρόμητος από εκεί και μετά δεν άφησε το ματς να φύγει από τα χέρια του. Ο Μανούσος στο 87’ μετά από μια βαθιά μπαλιά από εκτέλεση φάουλ του Κατράνη, ο Γιακουμάκης τράβηξε δύο παίκτες πάνω του στο άλμα του και έμεινε το κενό στον αριστερό διάδρομο για να έρθει ο Μανούσος με το αριστερό και να νικήσει τον Κνετ στην κλειστή γωνία για το 2-0. Στις καθυστερήσεις ο Παναιτωλικός έμεινε και με δέκα ποδοσφαιριστές, λόγω αποβολής με δεύτερη κίτρινη του Γιοβάνοβιτς.  

Ατρόμητος: Μανδάς, Κιβρακίδης, Κατράνης, Ρισβάνης, Γούτας, Χαρίσης, Μπαένα, Νταβιώτης (84' Γιακουμάκης), Ρόσα (63’ Μάντσον), Ούμπιδες (79’ Ανδρούτσος), Μανούσος.

Παναιτωλικός: Κνετ, Μπαλμπί, Λουσέρο, Μιμίτο (90+1’ Καββαδίας), Μάλης, Ντίαζ (61’ Ρομάν), Σανιά, Γιοβάνοβιτς, Μοράρ, Αριγίμπι (84' Φονσέκα), Nτάλτσιο.

.

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 28 Σεπτέμβριος 2019 23:46
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: «Αν πω ότι δεν είχα άγχος, θα ήμουν αναίσθητος...» »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας