Τελευταία ενημέρωση 11:38, 24 Απρ 2024

«Έχω ίδιο κίνητρο όπως την πρώτη μέρα»

Κατηγορία ΓΣ Περιστερίου
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Αναλυτικά, ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος είπε στην εκδήλωση της Basket League:

«Μεγαλύτερη πρόκληση είναι η περσινή χρονιά, να παραμείνουμε στο ίδιο επίπεδο. Το να φτάσουμε ψηλά είναι εύκολο, να παραμείνουμε είναι πολύ πιο δύσκολο.μ Πρέπει να αξοιοποιήσουμε την πίεση εποικοδομητικά, να κάνουμε ανάλογη πορεία φέτος.» Για το επόμενο ορόσημο του:
«Δύσκολα θα βρεθεί κάποιος παίκτης να σου πει ότι δεν έχει κίνητρο. Είναι μια καινούρια μέρα, χάιρομαι που έχω την ευκαιρία να το ζω όπως την πρώτη μέρα».

Για την απόφαση των διεθνών να αποσύρονται σε μικρή ηλικία:

«Είναι μεγάλη ιστορία.  Είναι πάρα πολυ επίπονο. Βέβαια στις υπόλοιπες χώρες δεν είναι; Βλέπουμε τον Σκόλα στα 39 με την Αργεντινή. Δε θέλω να βάζω ταμπέλες, ο καθένας έχει τους λόγους του. Τραβάνε μεγάλο ζόρι τα παιδιά, είναι κάθε καλοκάιρι εκεί, έχουν μεγάλη χρονιά, πολλά ταξίδια. Θέλει καλύτερη οργάνωση, να μπορούνται να το ευχαριστιούνται, κάπως να προστατέψουμε τυους αθλητές.»

Για την εγχώρια παραγωγή:
«Θα πρέπει να σχεδιάζουμε το πρόγραμμα του αναπτυξιακού και τις ευκαιρίες που παίρνουν τα νέα παιδιά. Ερχόμενοι από τις ομάδες να μπορούν να στελεχώσουν την Εθνική ομάδα. Να βάλουμε κάποιες βάσεις, ώστε να πάρουν τις εμπειρίες και να έχουν τις ευκαιρίες, θεωρώ ότι έχουμε μεγάλη παραγωγή αλλά κάπου το χάνουμε στην πορεία».

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Σαλούστρος: «Να μείνουμε προσηλωμένοι» »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας