Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μα καλά ούτε σε φιλικό;

Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

 Μα καλά ούτε σε φιλικό παιχνίδι; Ο Ατρόμητος έπαιξε εναντίον του Ολυμπιακού σήμερα στις εγκαταστάσεις του Ρέντη (κεκλεισμένων των θυρών)  και ηττήθηκε με σκορ 3-1 όμως το αποτέλεσμα είναι λιγάκι πλασματικό άσχετα αν δεν έχει καμία απολύτως σημασία. Στο 2-0 ο Καράσκο καλυπτόταν τουλάχιστον τρία μέτρα όταν βγήκε απέναντι στον τερματοφύλακα έτοιμος να σκοράρει και να κάνει το 2-1 αλλά ο επόπτης τον σταμάτησε οφ σάιντ που φυσικά μόνο εκείνος είδε. Σχεδόν στην επόμενη φάση ο Διαμαντάκος ήταν τουλάχιστον ένα μέτρο οφσάιντ αλλά ο απέναντι επόπτης φυσικά και δεν τον....είδε με αποτέλεσμα ο παίκτης του Ολυμπιακού να πετύχει ένα όμορφο γκολ.

Στο 18’ από σέντρα του Γιαννούλη, ο Φουστέρ με κεφαλιά έκανε το 1-0. Δύο λεπτά αργότερα από νέα σέντρα του Γιαννούλη, ο Χάρα με σουτ διπλασίασε τα τέρματα. Ακολούθησαν τρεις πολύ καλές ευκαιρίες από την ομάδα μας με τους Παπάζογλου (33’) Γεωργίου (40’), Λαζαρίδη (55’) για να έρθει το 3-0 με τον Διαμαντάκο στο 60’. Με υπέροχο γκολ του Καράσκο από 40 μέτρα που «κρέμασε» τον τερματοφύλακα έγινε το τελικό 3-1 στο 65’.

Στα πιο αξιοσημείωτα είναι πάντως η επιστροφή του Τσέναμο μετά από 140 μέρες. Ο έμπειρος γκολκίπερ που είχε παίξει για τελευταία φορά στις 11 Νοεμβρίου  εναντίον του Αστέρα αγωνίστηκε σε όλο το παιχνίδι και πλέον είναι θέμα χρόνου για να γίνει ο γνωστός Τσέναμο.

Ο Ατρόμητος ξεκίνησε με τους Τσέναμο, Κιβρακίδη, Κούρο, Λαζαρίδη, Φυτανίδη, Αγκουαζί, Μπρίτο, Μπάλλα, Καράσκο, Γεωργίου, Παπάζογλου. Στο β’ ημίχρονο έπαιξαν και οι Νάστος, Δημούτσος, Κοντοές, Μπαστακός, Παπασπύρος.

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε με τους: Ρομπέρτο, Γιαννούλη, Σαντάνα, Αυλωνίτη, Σαλίνο, Μπουχαλάκη, Εντιγκά, Φουστέρ, Ντομίγκες, Διαμαντάκο, Χάρα.