Τελευταία ενημέρωση 07:20, 19 Απρ 2024

«Μπαμ και κάτω» στο 80' την Άνω Μερά (1-0)!

Κατηγορία Άγιος Ιερόθεος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Οι νίκες με υπομονή...κτώνται και ο Άγιος Ιερόθεος είχε σήμερα την υπομονή μέχρι να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα που του χάρισε τη νίκη στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής με αντίπαλο την Άνω Μερά Μυκόνου με 1-0 στη Χωράφα.

Η ομάδα του Βαγγέλη Σταυρακόπουλου έκανε ποδαρικό με το δεξί γιατί δεν πιέστηκε να σκοράρει νωρίς. Μετά από ένα αμφίρροπο πρώτο ημίχρονο, ανέβασε στροφές στην επανάληψη και αφού στο 60' είχε δοκάρι με τον Μακρίδη, κατάφερε στο 80' να σκοράρει με τον Τσατσαρή και να πάρει τους τρεις πρώτους της βαθμούς.

Οι φιλοξενούμενοι που είναι νεοφώτιστοι στη Γ' Εθνική έμειναν με δέκα από το 70' λόγω αποβολής του Λεσάι. Στις τάξεις τους διαθέτουν τον γνωστό στα ελληνικά γήπεδα Τάσο Κυριάκο που είναι πια 41 ετών, αλλά και τον γιο του αείμνηστου αμυντικού του Ατρόμητου Παναγιώτη Σαλταμάρα.

ΑΓΙΟΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ (Βαγγέλης Σταυρακόπουλος) Αντωνόπουλος, Μανδαμαδιώτης, Νομικός (71′ Βουτσιώτης), Μπατής, Τσατσαρής, Μεταλλινός, Ντάφλας, Λίτσι (51′ Κομνηνός), Κράσι, Τσαρκάνι (51′ Μακρίδης), Σιμάκος (65′ Σάσσαλος).

ΑΣ ΑΝΩ ΜΕΡΑΣ (Νίκος Κωτσοβός) Παλιούρας, Σούλτσε (86′ Ζώτος), Καλαγκάνης, Αχείμαστος, Σαλταμάρας, Σαββίδης, Κυριάκος (60′ Παλαιοπάνος), Λένγκα, Παπαδάκης (60′ Κέμπε (78′ λ.τρ. Ξενάκης), Λεσάι. Ζυγκερίδης.

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 23 Σεπτέμβριος 2019 22:20
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Σταυρακόπουλος:«Διπλά χαρούμενοι»! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας