Τελευταία ενημέρωση 02:45, 26 Ιαν 2021

Ζούρος: «Όποιος μιλάει πολύ, δεν φτάνει στον στόχο του»

Κατηγορία ΓΣ Περιστερίου
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Το Περιστέρι επιστρέφει στην Ευρώπη έπειτα από 15 χρόνια και ο Ηλίας Ζούρος εξήγησε πως το ζητούμενο γα το Περιστέρι είναι παρουσιάσει ανταγωνιστικό πρόσωπο στην Ευρώπη και το Basketball Champions League.  

Η ομάδα των δυτικών προαστίων πραγματοποίησε τη Media Day ενόψει της σεζόν 2019/20 και ο Έλληνας προπονητής ανέφερε ενώπιον των εκπροσώπων του Τύπου:«Είμαι χαρούμενος που είμαι στο Περιστέρι, μια ομάδα με ιστορία. Θέλουμε να πρωταγωνιστήσουμε. Φέτος θα είναι μια δύσκολη χρόνια διαφορετική από την περσινή με δύο παιχνίδια τη βδομάδα. Ευελπιστούμε να βελτιωνόμαστε.

Είναι παράξενο που λείπει ο Ολυμπιακός. Εμείς θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Το Περιστέρι έχει σαν στόχο να σωθεί και όποιος δεν το καταλαβαίνει είναι σε λάθος δρόμο. Όλες οι ομάδες με εξαίρεση τον Παναθηναϊκό που ξεχωρίζει και κάποιες που έχουν μια φιλοσοφία και σταθερότητα είναι πιο πάνω. Όλοι έχουν τον ίδιο στόχο. Η λογική μας είναι να βελτιωνόμαστε και όποιος μιλάει πολύ στην αρχή της σεζόν δεν φτάνει στον στόχο του. Θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί γιατί δεν θα έχουμε τη δυνατότητα να προετοιμαζόμαστε 5 μέρες για ένα ματς. Τώρα θα υπάρχει η πιθανότητα να παίζουμε μέρα παρά μέρα.

Το να βάζεις παίκτες να παίζουν εξαρτάται από τους ίδιους. Τίποτα δεν χαρίζεται όλα κερδίζονται. Ο παίκτης από τη στιγμή που δείχνει ότι μπορεί κερδίζει χρόνο. Όλοι οι προπονητές δίνουν ευκαιρίες πόσω μάλλον εγώ που έχω δουλέψει και σε ομάδες με νεαρούς. Θέλουμε να συνεχίσουμε και για τη νέα σεζόν και να έχουμε πιο πολλά παιδιά από τα σπλάχνα της ομάδας».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Ανταγωνιστικός παρά την ήττα από Ερυθρό Αστέρα »
Μπακαράς
Hatzi
Asfaleies Kalogeras
Leventis kreopoleio
neo frontistiria
ACS Περιστερίου

Δημοφιλέστερα

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας