Τελευταία ενημέρωση 05:42, 20 Απρ 2024
Κατηγορία Φοίνικας
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ο Γιώργος Αλεξόπουλος και οι ποδοσφαιριστές του μάχονται για την παραμονή του Φοίνικα στην κατηγορία.

 

Τις πιθανότητες με το μέρος του τις έχει στη μάχη της σωτηρίας, όμως επί της ουσίας εύκολο δεν είναι τίποτε, μέχρι... αποδείξεως του αντιθέτου! Ο Γιώργος Αλεξόπουλος μίλησε στο peristerisports για την προσπάθεια που γίνεται στις τάξεις του Φοίνικα, τονίζοντας πως η ομάδα του θα φροντίσει να εξασφαλίσει την παραμονή στη Β' κατηγορία, μέσω του 1ου ομίλου όπου συμμετέχει, συγκεντρώνοντας τους απαραίτητους βαθμούς, αρχής γενομένης από το ματς με το Καλαμάκι.

''Γνωρίζουμε ότι είναι πολύ σημαντικό το ματς και για τον αντίπαλο, ο οποίος παλεύει για τον ίδιο στόχο. Ασφαλώς, τίποτα δεν είναι εύκολο, τίποτα όμως δεν είναι και ακατόρθωτο! Χρειάζεται προσοχή και συγκέντρωση'' επισήμανε αρχικά ο έμπειρος προπονητής, για να συμπληρώσει: ''Πρώτος στόχος είναι να μείνει η ομάδα στην κατηγορία και, εν συνεχεία, να προετοιμαστεί μία αξιόμαχη ομάδα που θα πάει όσο πιο ψηλά γίνεται''.

Προβαίνοντας σε έναν μίνι-απολογισμό της μέχρι τώρα πορείας των 'κυανέρυθρων' με εκείνον στην τεχνική ηγεσία, ο κ. Αλεξόπουλος υπογράμμισε: ''Αν εξαιρέσουμε το πρώτο ματς με το Κουκάκι, στα υπόλοιπα η ομάδα άρχισε να μπαίνει στη φιλοσοφία που έχω για το ποδόσφαιρο. Δουλεύουμε πολύ στην τακτική, μια και σε αυτή τη φάση δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι για τη φυσική κατάσταση. Στο παιχνίδι της περασμένης αγωνιστικής ήμασταν πραγματικά πολύ άτυχοι! Χάσαμε πολλές ευκαιρίες, ενώ ο αντίπαλος με... 1,5 ευκαιρία πέτυχε τρία γκολ! Το παραδέχθηκαν, άλλωστε, και οι ίδιοι οι άνθρωποι του Αθηναϊκού''!

Όσο για την πρώτη εντύπωση που έχει αποκτήσει από τον σύλλογο, σχολίασε: ''Βρίσκομαι περίπου έναν μήνα στην ομάδα και μπορώ να πω ότι είμαι αρκετά ευχαριστημένος και με τους ανθρώπους της διοίκησης και με τα παιδιά, που βλέπω ότι έχουν όρεξη και ποδοσφαιρική αντίληψη. Νομίζω ότι μπορούμε να δουλέψουμε και να κάνουμε ωραία πράγματα''.

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 26 Μάρτιος 2015 21:14
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Έχασε την ευκαιρία »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας