Εκτύπωση αυτής της σελίδας

H K17 πρώτη νίκη με ανατροπή τον Απόλλωνα (3-1)

Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Το πρώτο της τρίποντο στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκ κατέκτησε σήμερα η ομάδα Κ17 του Ατρόμητου επικρατώντας με 3-1 της αντίστοιχης του Απόλλωνα στο γήπεδο του Γαλατσίου.

H H K17 Οι γηπεδούχοι κόντρα στη ροή του αγώνα βρέθηκαν  μπροστά στο σκορ με την συμπλήρωση του α' δεκαλέπτου και κάπου αυτό το γκολ άγχωσε κάπως τους παίκτες του Ατρόμητου καθώς στη μνήμη τους ήταν νωπή η ισοφάριση στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος από τον ΟΦΗ στις καθυστερήσεις χάνοντας τη νίκη μέσα από τα χέρια τους.

Ωστόσο με ψύχραιμη αντιμετώπιση πρωτίστως από τον πάγκο που μεταφέρθηκε στον αγωνιστικό χώρο ήρθε η ισοφάριση από τον Τρόκα σε εξαιρετική ομαδική συνεργασία κι ενώ νωρίτερα είχαν χαθεί τρεις καλές ευκαιρίες από τους Ζαννή, Δαλαμήτρα, Παροτσίδη.

Στην επανάληψη η ανωτερότητα του Ατρόμητου επιβεβαιώθηκε πλήρως και στο 60' ήρθε το 1-2 με τον Ζάννη από κόρνερ του Λάγγα και το 1-3 στο 78' με πέναλτι του Ζάννη που κέρδισε ο Γκουτίδης. Ακολούθησαν ευκαιρίες από Μπουρνέλη, Δαλαμήτρα, Καραμάνη για να πάρει το σκορ μεγαλύτερες διαστάσεις.

Ο προπονητής της ομάδας Γιώργος Κορακάκης χρησιμοποίησε την εξής σύνθεση: Νικολακόπουλος, Τροκα  Λάγγας, Ζάννης, Γκαμάνης, Καραμάνης, Μπουρνέλης, Πάζα (85' Ντούλε), Δαμαμήτρας (85' Μάδι),Παροτσίδης (58' Καλομοίρης), Οικονόμου (64' Γκουτίδης).

 

 

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 15 Σεπτέμβριος 2019 19:30