Τελευταία ενημέρωση 17:13, 24 Απρ 2024

«Έκλεψε» την παράσταση η παρουσία Ρούμπα!

Κατηγορία Παρασκήνια
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(8 ψήφοι)

Μια σημαντική παρουσία καταγράψαμε στο ντέρμπι του Ατρόμητου με τον ΠΑΟΚ.

Μπορεί ο προπονητής της Εθνικής μας ομάδας  Φαν Σιπ να πέρασε κάπως απαρατήρητος εν τούτοις την παράσταση «έκλεψε» ο  πρόεδρος του Άγιου Ιερόθεου και εσχάτως δημοτικός σύμβουλος Παναγιώτης Ρούμπας και αυτό γιατί ελάχιστες φορές στα 15 χρόνια παρουσίας του Ατρόμητου στα μεγάλα σαλόνια έχει βρεθεί στο γήπεδο.

Και αναλογικά αν ο Φαν Σιπ στις λίγες μέρες που είναι στην Ελλάδα έχει έρθει δύο φορές στο Περιστέρι, ο Ρούμπας στα 15 χρόνια του Ατρόμητου έχει έρθει σαφώς λιγότερες και δεν χωράει καμία αμφιβολία.

Επιλεκτικά κάποιες φορές ο Ρούμπας έρχεται  όταν παίζει συνήθως ο Ολυμπιακός γιατί ποτέ του δεν έχει πει ότι είναι φίλαθλος του Ατρόμητου.

Ο  πρόεδρος του Άγιου Ιερόθεου (φωτό από τις καλοκαιρινές του διακοπές στη Σαντορίνη που ο ίδιος έχει αναρτήσει στην προσωπική του σελίδα στο Facebook) άφησε μάλιστα στο ημίχρονο τη θέση του στα επίσημα για να «ανέβει» στα πιο ψηλά σκαλοπάτια για να συνομιλήσει με τον δήμαρχο Περιστερίου Ανδρέας Παχατουρίδη νιώθοντας σαν το σπίτι του σε ένα γήπεδο που ελάχιστες φορές έχει επισκεφθεί.

Εξάλλου είναι απολύτως δικαιολογημένος γιατί όπως έχει δηλώσει «Είμαστε Ιεροθιώτες και όχι Περιστεριώτες» στο βιβλίο της ομάδας του για το οποίο άλλος πρόεδρος θα ήταν υπερήφανος και θα το είχε προβάλλει όμως εκείνος ούτε μια ανακοίνωση δεν εξέδωσε, ούτε μια παρουσίαση δεν έκανε για κάτι που αποτελεί «σταθμό» στην ιστορία της αγαπημένης του ομάδας.

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 15 Σεπτέμβριος 2019 12:29
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Στο Περιστέρι ο... σωσίας του Ιβάν Σαββίδη! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας