Τελευταία ενημέρωση 15:15, 18 Απρ 2024

Εξαιρετικό team η κολύμβηση του ΓΣ Περιστερίου!

Κατηγορία Ακαδημίες
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Με υψηλές προσδοκίες και πολλά όνειρα για τη σεζόν 2019 – 2020 ξεκίνησαν τη Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου οι προπονήσεις στα τμήματα κολύμβησης του πολυνίκη Γ.Σ. Περιστερίου.

Ο σύλλογος, έχοντας θέσει ιδιαίτερα ψηλά τον πήχη και με κύριο γνώμονα την ανάδειξη των σημερινών και αυριανών πρωταγωνιστών του ελληνικού υγρού στίβου, μέσα από το «ευ αγωνίζεσθαι», έχει συγκροτήσει ένα από τα πλέον άρτια προπονητικά team της Ελλάδας για κάθε ηλικία αθλητών.

Τα ηνία του αγωνιστικού τμήματος κολύμβησης έχει αναλάβει ο Αλέξανδρος Χατζηγιαννάκης, με την παρουσία του οποίου έχουν δημιουργηθεί μεγάλες προσδοκίες για μια ισχυρή αγωνιστική παρουσία του συλλόγου.

Ο Αλέξανδρος Χατζηγιαννάκης γεννήθηκε το 1972 στην Αθήνα και είχε σημαντικές διακρίσεις ως κολυμβητής του Ηλυσιακού. Είναι απόφοιτος ΤΕΦΑΑ Θεσ/νίκης με ειδικότητα στην κολύμβηση και κάτοχος άδειας ασκήσεως επαγγέλματος από το 2006.

Η προπονητική του εμπειρία ξεκινάει το 1991 στον Πανσερραϊκό και ακολουθεί το 1993 στον Ηλυσιακό, το 1997 στον ΟΣΦΠ και Α΄ προπονητής του ΟΣΦΠ (1999 – 2004, 2004 – 2005), προπονητής στον Ν. Ο. Καβάλας, 2005 – 2016 προπονητής στην Ολυμπιάδα Πετρούπολης και 2016-18 ΟΦ Νέας Ιωνίας. Από το έτος 2014 έως και σήμερα είναι συνεργαζόμενος ομοσπονδιακός προπονητής.

Έχει συμμετοχή σε πλήθος διεθνών διοργανώσεων. Συγκεκριμένα, Ολυμπιάδες 2004, 2008, 2016, Παγκόσμια Πρωταθλήματα 2007, 2013, 2015, Πανευρωπαϊκά Πρωταθλήματα ανδρών – γυναικών και νέων – νεανίδων 2004, 2006, 2008, 2009, 2010, 2014, 2016 και παρακολούθηση των αντίστοιχων και πολλών άλλων επιμορφωτικών σεμιναρίων.

Στο πλευρό του έμπειρου τεχνικού θα βρίσκεται ένας άλλος Αλέξανδρος, ο επίσης έμπειρος, Αλέξανδρος Τσόλτος ως άμεσος συνεργάτης του Αλέξανδρου Χατζηγιαννάκη, ο οποίος έχει αναλάβει και χρέη υπεύθυνου εκγύμνασης της ομάδας.

Ο Αλέξανδρος έχει γεννηθεί το 1979 στη Αθήνα και έχει να επιδείξει μεγάλες διακρίσεις στην κολύμβηση κατά το παρελθόν. Μερικές από τις σημαντικότερες στιγμές της αγωνιστικής του καριέρας είναι η ανάδειξή του ως πανελλήνιου πρωταθλητή με την ομάδα του ΟΣΦΠ, ενώ έχει επιτύχει πανελλήνια ρεκόρ στα 50 και 100 μέτρα ελεύθερο σε 25αρα πισίνα καθώς επίσης και στη σκυταλοδρομία 4×100 ελεύθερο και 4×200 ελεύθερο με την εθνική ομάδα της χώρας μας. Έχει συμμετάσχει επίσης στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας καθώς επίσης και σε παγκόσμια πρωταθλήματα, grand prix και βαλκανικούς αγώνες κολύμβησης σημειώνοντας αξιοσημείωτες επιδόσεις.

Είναι απόφοιτος του τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Αθηνών με ειδικότητα την κλασική κολύμβηση και έχει διατελέσει, μεταξύ άλλων, υπεύθυνος φυσικής κατάστασης αθλητών εθνικών ομάδων με συμμετοχές σε Ολυμπιακούς Αγώνες, Παγκόσμια και Πανευρωπαϊκά Πρωταθλήματα, συμμετοχή ως προπονητής και ως αθλητής εθνικής ομάδας σε προετοιμασία αθλητών εθνικής ομάδας σε συνθήκες υψομέτρου (Sierra Nevada, Belmeken) καθώς επίσης προπονητής και υπεύθυνος λειτουργίας του κολυμβητικού τμήματος ΑΡΓΩ.

Έχει υπάρξει επίσης συνοδός – προπονητής αθλητών σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες (Α.Μ.Ε.Α) και σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κωφών.

Ο Γαβριήλ Αρσονιάδης αναλαμβάνει υπεύθυνος προπονητής των προαγωνιστικών κατηγοριών και επίλεκτων κολυμβητών του Συλλόγου.

Ο Γαβριήλ είναι πτυχιούχος του τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Αθηνών με ειδίκευση στην κολύμβηση και έχει να επιδείξει πλούσιο προπονητικό έργο στις ακαδημίες και στα προαγωνιστικά τμήματα πληθώρας κολυμβητικών σωματείων. Συγκεκριμένα έχει διατελέσει προπονητής στο κολυμβητικό σωματείο «Ολυμπιάδα 73», στον κολυμβητικό σύλλογο «Ο ΜΙΛΩΝ», στο Ναυτικό Όμιλο Ηλιούπολης, στον Πανιώνιο και στον σύλλογο «Άλμπατρος Άνω Λιοσίων – ΑΣΚΑΑΛ», ενώ έχει ξαναφορέσει τη «φανέλα» του Γ.Σ. Περιστερίου τη διετία 2010 – 2012 ως προπονητής των ακαδημιών του συλλόγου μας.

Είναι επίσης υποψήφιος Διδάκτωρ του προγράμματος σπουδών με τίτλο «Φυσική Αγωγή και Αθλητισμός» της Σ.Ε.Φ.Α.Α Αθηνών του τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Αθηνών με ειδίκευση στην Προπονητική του Υγρού Στίβου, καθώς επίσης και πτυχιούχος του Μεταπτυχιακού διπλώματος του προγράμματος σπουδών με τίτλο «Φυσική Αγωγή και Αθλητισμός».

Τέλος, έχει βραβευθεί σε διεθνή επιστημονικά συνέδρια στην Ιαπωνία, Πορτογαλία και Κομοτηνή με θέμα την Κολύμβηση.

Υπεύθυνη μικρής πισίνας και ακαδημίας αρχαρίων συνεχίζει και φέτος η Βασιλική Μπαϊλή.

Η Βασιλική έχει γεννηθεί το 1992 στο Lemgo της Γερμανίας και έχει ακολουθήσει σπουδές πάνω στην προπονητική κολύμβησης καθώς επίσης και σε παιδαγωγικά προγράμματα, ενώ ειδικεύεται και έχει ασχοληθεί ενεργά με την προπόνηση παιδιών και ενηλίκων με ειδικές ανάγκες.

Επιπλέον, είναι κάτοχος πτυχίου Ναυαγοσώστη πισίνας στην Πανελλήνια σχολή Ναυαγοσωστικής και έχει λάβει πτυχίο Ναυαγοσωστικής «GOLD» στη DLRG-Γερμανίας.

Έχει υπάρξει προπονήτρια του συλλόγου μας κατά τη διετία 2011 – 2013 στη μικρή πισίνα και στην ακαδημία αρχαρίων, στη συνέχεια ανέλαβε υπεύθυνη μικρής πισίνας και προχωρημένων αρχαρίων στον κολυμβητικό σύλλογο «Α.Κ.Σ. ΔΕΛΦΙΝΙΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ» και από το 2015 έχει επιστρέψει στον Γυμναστικό Σύλλογο Περιστερίου.

Στην αγωνιστική της καριέρα έχει να επιδείξει πρώτες θέσεις σε πανελλήνια πρωταθλήματα τεχνικής κολύμβησης.

Προπονήτριες των ακαδημιών και της μικρής πισίνας θα είναι και φέτος η Ιωάννα Τσιστράκη και η Μαρία Κατσούλη.

Η Ιωάννα έχει γεννηθεί το 1995 στο Μαρούσι και είναι Πτυχιούχος του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, της σχολής «Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού» με πρώτη ειδίκευση την Κολύμβηση και δεύτερη την προσαρμοσμένη κινητική αγωγή.

Είναι, επιπλέον, κάτοχος πτυχίου “Aquatic Teaching –People with Disabilities (QCF)” επιπέδου 2 καθώς επίσης και πτυχίου Επόπτη Ασφαλείας ως Ναυαγοσώστης πισίνας με γνώσεις διάσωσης και παροχής πρώτων βοηθειών της σχολής «Ελληνική Ναυαγοσωστική Ακαδημία».

Έχει εργαστεί ως καθηγήτρια σε ημερίδες και εκπαιδευτικά προγράμματα με θέμα την κολύμβηση και έχει ασχοληθεί ενεργά με την προπόνηση ατόμων με ειδικές ανάγκες.

Έχει υπάρξει μάλιστα κατά το παρελθόν αθλήτρια του Γυμναστικού Συλλόγου Περιστερίου και μέλος της προεθνικής ομάδας κολύμβησης.

Η Μαρία έχει γεννηθεί το 1999 στην Αθήνα και από το 2017 σπουδάζει στο τμήμα Κοινοτικής Υγείας του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής ως επισκέπτρια Υγείας.

Απασχολείται παράλληλα ως προπονήτρια Μικρής Πισίνας στον Γυμναστικό Σύλλογο Περιστερίου και προπονήτρια κολύμβησης σε ιδιωτικό κολυμβητήριο, έχοντας παράλληλα αναπτύξει συνεργασία με παιδικούς σταθμούς.

Η ίδια έχει διακριθεί ως αθλήτρια το 2012, καταλαμβάνοντας τη δεύτερη θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης.

Ο Γυμναστικός Σύλλογος Περιστερίου, αντιλαμβανόμενος το βάρος της ευθύνης που αναλαμβάνουν οι προπονητές του, τους εύχεται μία καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία και υψηλό φρόνημα!

 

Υπενθυμίζεται ότι συνεχίζονται οι εγγραφές για τη σεζόν 2019 – 2020 στα τμήματα κολύμβησης και πόλο.

Οι εγγραφές γίνονται από Δευτέρα έως Παρασκευή 17:00-21:00 και Σάββατο 10:00-12:00, στο Κολυμβητήριο Περιστερίου – Χωράφας, Πεύκων & Ευκαλύπτων, Άγιος Ιερόθεος.

Επικοινωνία: 210 5055125 – Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 05 Σεπτέμβριος 2019 23:09
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Ο Χατζηανδρέου στην ακαδημία του Ήφαιστου! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Ροή Ειδήσεων

Δοκιμαστικά ο Φοίνικας

Δοκιμαστικά ο Φοίνικας

20 Μαϊ, 22:47 Ακαδημίες

Έκανε το «22 στα 23»

Έκανε το «22 στα 23»

23 Φεβ, 21:39 Ακαδημίες

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας