Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Διαλύθηκαν οι Γυναίκες του Ατρόμητου!

Κατηγορία Γυναικείο
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Οι έριδες του παρελθόντος στον Ατρόμητο, πολλά χρόνια πριν από την εποχή Σπανού, αναβιώνουν με «θύματα» τις κοπέλες που επέλεξαν να φορέσουν το αστέρι και να παίξουν ποδόσφαιρο.

Έριδες που έχουν ως αποτέλεσμα τη διάλυση της Γυναικείας Ομάδας, ένα από τα πιο υγιή κύτταρα που λειτουργούσε αυτόνομα, που στην προκειμένη στιγμή μόνο καλό δεν κάνουν σε όλο τον «οργανισμό» του Ατρόμητου καθώς  γίνεται «αρνητική διαφήμιση» και δυσφημείται το όνομα της ομάδας.

Αλλά κι εντός του Περιστερίου κάποιοι που κάνουν τους φίλους του Ατρόμητου θα γελάνε συνωμοτικά και θα τρίβουν τα χέρια τους σαν τον Αρτέμη Μάτσα στις ταινίες από ικανοποίηση γι' αυτό που βλέπουν να γίνεται.  Είναι ένα πισωγύρισμα που  δεν έχει νικητές και ηττημένους.

Ο μοναδικός ηττημένος είναι ο Ατρόμητος και η υστεροφημία του. Και ο Ατρόμητος είτε η επαγγελματική ομάδα, είτε ο ερασιτέχνης, είτε οι Γυναίκες, είτε οτιδήποτε άλλο φέρει πάνω το ίδιο σήμα έχει την ίδια ιστορία των 96 ετών.

Η Γυναικεία Ομάδα που πρωταγωνιστούσε με την παρουσία στην Α' Εθνική δεν δήλωσε λοιπόν συμμετοχή στο νέο πρωτάθλημα και τη θέση θα πάρει ο Αστέρας Ρεθύμνου. Και όλο αυτό έχει να κάνει με τη «διαμάχη» που υποβόσκει ανάμεσα στη διοίκηση του ΑΠΣ Ατρόμητος και στους Υπεύθυνους του Γυναικείου Τμήματος.

 

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 03 Σεπτέμβριος 2019 08:48