Τελευταία ενημέρωση 02:46, 13 Ιουλ 2020

Οι φίλοι του τίμησαν τη μνήμη του Αντώνη Ντούριου!

Κατηγορία Παρασκήνια
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Την συμπλήρωση 40 ημερών από το θάνατο του Αντώνη Μανίκα γνωστού μας ως Ντούριου σε κάθε γειτονιά της πόλης, τίμησαν σήμερα οι φίλοι του  στο μνημόσυνο που πραγματοποιήθηκε στην εκκλησία του κοιμητηρίου Περιστερίου και ακολούθως με τρισάγιο στην τελευταία του κατοικία.

Ο «Αντουάν» που είχε πάντα δίπλα τους φίλους του μέχρι τις τελευταίες ώρες της ζωής αναπαύεται πια στη γειτονιά του Παράδεισου έχοντας παρέα δεκάδες Ατρόμητους που γνώρισε κατά την επίγεια ζωή του και τώρα θα συζητάει για την αγαπημένη του ομάδα από εκεί ψηλά.

Ο ιδιοκτήτης του «Άνεμου» κι ένθερμος φίλαθλος του Ατρόμητου Παύλος Μακρής μαζί με τον παλαίμαχο άσο Τάκη Τριανταφύλλου ρύθμισαν όλες τις λεπτομέρειες για να μην ξεχάσουμε ποτέ τον Αντώνη Ντούριο. Μαζί με τον Γιώργο Παρδακίδη, αντιπρόεδρο του ΓΣΠ και τον ιδιοκτήτη του καφέ Παύλο για την αφιλοκερδώς προσφορά τους.

Αντιπροσωπεία παλαιμάχων του Ατρόμητου βρέθηκε σήμερα το πρωί στο Κοιμητήριο Περιστερίου: Πέτρος Μουγιάκος, Θόδωρος Μπεργελές, Χρήστος Πάτσης, Δημήτρης Μαυρίκος, Λευτέρης Ελευθεράκος.

Επίσης παραβρέθηκαν ο Δημοτικός Σύμβουλος πλέον Μανώλης Τσαγκιώτης και οι  Κώστας Ρεντζιλάς, Δημήτρης Μπεζαντές, Κώστας Θεόκας, Θανάσης Κολιός, Πάνος Μπαντουβάνης, Θόδωρος Τσουτσάνης, Βασίλης Κεχαγιάς, Βασίλης Ανεστόπουλος. Αλλά και φίλοι του εκλιπόντος από την κοινή διαδρομή τους στην πόλη και στην κερκίδα με ένα μεγάλο συγνώμη για όποιον λησμονήσαμε.

 

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 01 Σεπτέμβριος 2019 15:13
Μπακαράς
Hatzi
Asfaleies Kalogeras
Leventis kreopoleio
ACS Περιστερίου

Δημοφιλέστερα

Πρεμιέρα στις 3 Αυγούστου

Πρεμιέρα στις 3 Αυγούστου

12 Ιουλ 2020 Ένωση Περιστερίου

Νέα προσθήκη η Πάτα

Νέα προσθήκη η Πάτα

12 Ιουλ 2020 Βόλεϊ

Ανανέωσαν Τσαγρής και Μίχος

Ανανέωσαν Τσαγρής και Μίχος

12 Ιουλ 2020 Ιπποκράτης

Σεφτέ με Λίτσα

Σεφτέ με Λίτσα

12 Ιουλ 2020 Ηρακλής

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας