Τελευταία ενημέρωση 17:54, 19 Απρ 2024

Η Κ19 «διπλό» με ανατροπή στη Λαμία!

Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

Το «δύο στα δύο» με σπουδαία μπάλα και ανατροπή πέτυχε σήμερα ο Ατρόμητος Κ19 ο οποίος πέρασε από τη Λαμία με σκορ 3-1 σε παιχνίδι που έγινε στο Λιανοκλάδι για τη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με ανύπαρκτο πέναλτι που υπέδειξε ο διαιτητής σε χέρι του Ζούνη εκτός και όχι εντός της περιοχής στο 15'. Την εσχάτη των ποινών εκτέλεσε αρχικά ο Βλαχομήτρος απέκρουσε ο Κοκολέσης όμως στην επαναφορά παίκτης της Λαμίας πήρε το ρημπάουντ κι έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Το γκολ αυτό δεν πτόησε, αντίθετα όπλισε με περισσότερο πείσμα τους παίκτες του Ατρόμητου που ισοφάρισαν στο 35' με τον Βαγγέλη. Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι  επέβαλαν πλήρως το ρυθμό τους και δεν είχαν κανένα πρόβλημα.

Έκαναν το 1-2 με «βολ πλανέ» του Βαγγέλη στο 59' που «προκάλεσε» μέχρι και τα συγχαρητήρια του διαιτητή και σφράγισαν το διπλό στο 80' με σουτ του Τσακίρη.

Μελανό σημείο ο τραυματισμός στο γόνατο του Γιώργου Ανδριόπουλου μόλις στο 10', στον οποίο αφιερώθηκε η νίκη.

Ο προπονητής Μουράτ Σεροπιάν ξεκίνησε με τους Κοκολέση, Πολίτη, Αθανασίου, Ανδριόπουλο, Βιταλιώτη, Ξενοπανάγο, Χριστόπουλο, Τσακίρη, Ρονάλντο, Βαγγέλη, Ζούνη.

Έπαιξαν και οι Σέλληνας, Ρίζος, Πιέτρης, Αγγελόπουλος, Παπαδόπουλος.

 

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 31 Αύγουστος 2019 21:00
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Η Κ15 φιλική εξάρα με Απόλλωνα (6-1) »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας