Τελευταία ενημέρωση 01:19, 18 Απρ 2024

Στην Αθήνα για θεραπεία ο Μόρισον!

Κατηγορία ΓΣ Περιστερίου
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Νωρίτερα από την υπόλοιπη ομάδα επέστρεψε από τα Γιάννενα, όπου πραγματοποιείται το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του Περιστερίου, ο Μάικ Μόρισον.
Ο Αμερικανός σέντερ αισθάνθηκε κάποιες ενοχλήσεις στο μηρό και κρίθηκε σκόπιμο για προληπτικούς λόγους να επιστρέψει στην Αθήνα για να ακολουθήσει θεραπευτική αγωγή. Ο Μάικ Μόρισον έφτασε το βράδυ της Πέμπτης από τα Γιάννενα στην Αθήνα και ξεκίνησε θεραπεία προκειμένου την Δευτέρα να τεθεί κανονικά στην διάθεση του Ηλία Ζούρου.

Η αποστολή των «κυανοκιτρίνων» επιστρέφει στην βάση της το απόγευμα του Σαββάτου. Οι παίκτες του Περιστερίου θα προπονηθούν αύριο (31/8) το πρωί και στην συνέχεια το μεσημέρι θα αναχωρήσουν με προορισμό την πρωτεύουσα, όπου θα συνεχιστεί η προετοιμασία.

Όσο για τον Κώστα Γόντικα, που έχει υποστεί διάστρεμμα, ακολουθεί πρόγραμμα αποκατάστασης και στις αρχές της επόμενης εβδομάδας θα προσδιοριστεί η επιστροφή του στις προπονήσεις. Την Κυριακή οι παίκτες θα πάρουν ρεπό και από την Δευτέρα θα μπουν ξανά στο γήπεδο για να συνεχίσουν την προετοιμασία τους, εν όψει και των φιλικών που ακολουθούν (με τη Δάφνη την Τετάρτη 4/9 και με την ΑΕΚ το Σάββατο 7/9 στο Κλειστό "Ανδρέας Παπανδρέου").

Λόγω των εργασιών που πραγματοποιούνται στο Κλειστό "Ανδρέας Παπανδρέου" η προπόνηση της Δευτέρας (2/9) θα πραγματοποιηθεί στο κλειστό γυμναστήριο "Γιώργος Στεφανόπουλος" του Περιστερίου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Ζούρος:«Οι παίκτες έδειξαν μεγάλη διάθεση»! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio

Δημοφιλέστερα

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας