Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Λάμψη και ομορφιά στη βράβευση του Πίτου!

Κατηγορία Θέματα
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Το βραβείο mvp της 26ης αγωνιστικής (ματς με Παναθηναϊκό) παρέλαβε σήμερα ο Πίτου Γκαρσία μέσα σε εορταστικό κλίμα που δημιούργησαν οι φίλοι του Ατρόμητου  στο Ατρόμητος Cafe.
Το βραβείο παρέδωσε στον ποδοσφαιριστή η Υπεύθυνη της Γυναικείας Ομάδας του Ατρόμητου Στέλλα Μουζάκη μαζί με αντιπροσωπεία των αθλητριών που προσέδωσαν λάμψη και ομορφιά στην εκδήλωση.
«Ο Πίτου είναι ένας πολύ σημαντικός παίκτης για την ομάδα μας και του αξίζει αυτό το βράδυ. Η ποιότητα του είναι γνωστή και εύχομαι να συνεχίσει να κάνει καλά παιχνίδια για να βοηθήσει τον Ατρόμητο να κατακτήσει θέση στα play offs» είπε η Στέλλα Μουζάκη.


Η αρχηγός της ομάδας Καλομοίρα Κοντομίχη δήλωσε με την σειρά της: «Χαιρόμαστε για την πορεία του Ατρόμητου, χαιρόμαστε που έχει στις τάξεις του έναν παίκτη της αξίας του Πίτου. Είμαι σίγουρη ότι η ομάδα θα καταφέρει στο τέλος να πετύχει τον στόχο της».


Ο Πίτου Γκαρσία αμέσως μετά την παραλαβή του βραβείου δήλωσε τα εξής: Είναι ωραίο να παίρνεις βραβείο μετά από ένα τόσο σημαντικό ματς που μας έβαλε πάλι ξανά στην πεντάδα. Κάθε παιχνίδι από εδώ και στο εξής είναι σημαντικό αλλά πιστεύω ότι τώρα από εμάς εξαρτάται αν θα μπούμε στα play offs. Τέτοια ματς σου δίνουν ψυχολογία και στο τέλος θα πετύχουμε τον στόχο μας. Είμαστε στην ομάδα μια οικογένεια και σημασία έχει η ομάδα και όχι τα άτομα».

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 25 Μάρτιος 2015 21:44