Τελευταία ενημέρωση 14:32, 16 Απρ 2024

«Ανέβηκε» Γιάννενα ο Σαλούστρος!

Κατηγορία ΓΣ Περιστερίου
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Στα Γιάννενα χτίζονται από  την  Πέμπτη οι βάσεις για τις υψηλές πτήσεις του Περιστερίου σε Ελλάδα και Ευρώπη τη σεζόν 2019 - 2020.

Η ομάδα μπάσκετ των Δυτικών Προαστίων  θα πραγματοποιήσει εκεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της  μέχρι τις 31 Αυγούστου και θα βάλει τις βάσεις για τη φετινή αγωνιστική περίοδο.

Στο πρόγραμμα μετέχει πλέον και ο Χρήστος Σαλούστρος, ο οποίος τις προηγούμενες ημέρες είχε πάρει άδεια, λόγω των υποχρεώσεων του με την Εθνική ομάδα.

«Πρώτα απ’ όλα θέλω να ευχηθώ υγεία σε όλους, γιατί είναι το πιο σημαντικό. Από εκει και πέρα, έχουμε μια μεγάλη σεζόν, καθώς συμμετέχουμε σε δυο διοργανώσεις και οι απαιτήσεις είναι αυξημένες», εξηγεί ο Χρήστος Σαλούστρος και συνεχίζει:

«Η ομάδα μπαίνει σε μια άλλη λογική, καθώς είναι η πρώτη σεζόν μετά από αρκετά χρόνια που επιστρέφει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Προσωπικά, σήμερα θα κάνω την πρώτη προπόνηση με την ομάδα και ανυπομονώ να ξεκινήσω την σκληρή δουλειά. Οι εντυπώσεις που έχω αποκομίσει ως τώρα από τον σύλλογο είναι οι καλύτερες δυνατές».

Ο διεθνής φόργουορντ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον κόσμο λέγοντας πως ο κόσμος είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ομάδας:

«Έπαιξα και πέρσι ως αντίπαλος και το έχω καταλάβει. Στηρίζει το Περιστέρι και τον θέλουμε να είναι δίπλα μας. Είναι ο έκτος παίκτης μας! Τα πολλά λόγια δεν χρειάζονται. Εμείς από την μεριά μας θέλουμε να δείξουμε στο γήπεδο αυτό που μπορούμε να κάνουμε, προκειμένου να ανταποδώσουμε στον κόσμο την στήριξη του».

 

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 24 Αύγουστος 2019 18:24
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: «Να είμαστε έτοιμοι πιο νωρίς»! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio

Δημοφιλέστερα

Ο δρόμος για το Final-4 του BCL περνάει από την Βόννη

Ο δρόμος για το Final-4 του BCL περ…

16 Απρ 2024 ΓΣ Περιστερίου

Ήττα από Ορφέα

Ήττα από Ορφέα

15 Απρ 2024 Ανθούπολη

Χάνει έδαφος

Χάνει έδαφος

15 Απρ 2024 Φοίνικας

Δεν...ξέμπλεξε!

Δεν...ξέμπλεξε!

14 Απρ 2024 ΑΟ Περιστερίου

Τρίτη σερί απώλεια

Τρίτη σερί απώλεια

14 Απρ 2024 Κηπούπολη

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας