Εκτύπωση αυτής της σελίδας

VARίστας ο Παπαπέτρου αύριο με ΑΕΛ!

Κατηγορία Παρασκήνια
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ο Αθηναίος Τάσος Παπαπέτρου ο οποίος πολλάκις έχει αφήσει με παράπονα τον Ατρόμητο θα είναι διαιτητής του VAR στο αυριανό ματς της πρεμιέρας με τη Λάρισα.

Θυμίζουμε ότι σε αγώνα με τον ΠΑΟΚ στη Τούμπα είχε δώσει ανύπαρκτο πέναλτι σε πέσιμο του Μακ από μαρκάρισμα του Στρούγγη με αποτέλεσμα να δεχθεί την οργή των ανθρώπων του Ατρόμητου.

Επίσης σε ματς με τον Παναιτωλικό (2-2) ο Νταμίρ Κάναντι είχε πεί για τη διαιτησία του Παπαπέτρου:

«Επειδή θα ερωτηθώ, ως προπονητής δεν θέλω να αναφέρομαι στον διαιτητή. Πάντα προσπαθώ να δείχνω σεβασμό προς όλους και να δείχνουν όλοι οι παίκτες μου σεβασμό. Σπάνια οι ομάδες μου έχουν δεχθεί κόκκινη κάρτα για μη αγωνιστικούς λόγους.

Προσπαθώ να δείχνω σεβασμό στον διαιτητή, αλλά δεν είναι δυνατόν να μην δείχνει αυτός και σε μένα και στην ομάδα. Αυτό έγινε σήμερα. Η κίτρινη κάρτα και η ατάκα του 'σκάσε' στον Κιβρακίδη είναι έλλειψη σεβασμού.

Είχα το συναίσθημα ότι οι παίκτες του Παναιτωλικού κάνουν σκόπιμα καθυστερήσεις και θεωρώ ότι στα επόμενα λεπτά θα μπορούσαμε να βάλουμε και τρίτο γκολ».

Κατά τα άλλα διαιτητής θα είναι ο Φωτιάς (Πέλλας), βοηθοί οι: Παπαδάκης (Ηρακλείου), Κωνσταντίνος (Εύβοιας) και 4ος ο Βάτσιος (Δυτ. Αττικής).