Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Έρχεται ενίσχυση παρά τον αποκλεισμό!

Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Μπορεί ο Ατρόμητος να αποχαιρέτησε την Ευρώπη το βράδυ της Τετάρτης, όμως ήδη έχει ξεκινήσει εκ νέου ο μεταγραφικός σχεδιασμός, με τους Περιστεριώτες να προχωρούν πιθανότατα την περίπτωση του Ανδρούτσου, ενώ όπως φαίνεται θα κινηθούν και για επιθετικό!

Η Λέγκια Βαρσοβίας άφησε εκτός συνέχειας τον Ατρόμητο, παίρνοντας την πρόκριση για τα play off του Europa League, όμως οι Περιστεριώτες δεν πτοούνται στα μεταγραφικά. Ήδη έχουν αρχίσει να κοιτάζουν την επόμενη μέρα και δεδομένη πρέπει να θεωρείται η ενίσχυση στις θέσεις 8-10, αλλά και πιθανότατα στην επίθεση.

Όσον αφορά τώρα την θέση μπροστά από τα δύο αμυντικά χαφ, είναι πλέον ξεκάθαρο πως ο Κορτ δεν υπολογίζεται από τον Γιάννη Αναστασίου και πιθανότατα θα αποτελέσει παρελθόν. Έτσι, το «αστέρι» φαίνεται πως έχει βρει ήδη τον αντικαταστάτη του και πάλι από την ελληνική αγορά. Ο λόγος για τον Θανάση Ανδρούτσο. Ο 22χρονος μέσος, παραχωρείται από τον Ολυμπιακό και φαίνεται να βρίσκεται αρκετά κοντά σε συμφωνία με τον Ατρόμητο. Όπως γίνεται εύκολα κατανοητό, εξελίξεις στην υπόθεση αυτή θα έχουμε μετά το 15Αύγουστο.

Από εκεί και πέρα, αν ο Ατρόμητος προκρινόταν, δεδομένη θα ήταν η απόκτηση επιθετικού από την ξένη αγορά. Πλέον με τον αποκλεισμό από τα play off του Europa League, ίσως και πάλι να υπάρξει ενίσχυση στην επίθεση, όμως δεν αποκλείεται ο ποδοσφαιριστής να είναι από την ελληνική αγορά.

Πηγή: gazzetta.gr