Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Βούκοβιτς:«Επικίνδυνος ο Ατρόμητος»!

Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Ο προπονητής της Λέγκια Αλεξάνταρ Βούκοβιτς στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου  χαρακτήρισε επικίνδυνη ομάδα τον Ατρόμητο, αλλά πρόσθεσε πως είναι μέσα στις δυνατότητες της Λέγκια να τον αποκλείσει.

«Έχουμε συλλέξεις πολλές πληροφορίες για τον Ατρόμητο. Είναι επικίνδυνος αντίπαλος και εστιάζει στις αντεπιθέσεις. Πάντα είναι μεγάλος ο κίνδυνος απέναντι σε μια τέτοια ομάδα όταν παίζεις στην έδρα σου, αλλά έχουμε προετοιμαστεί καλά και πιστεύω πως είμαστε σε καλύτερο ρυθμό από τον αντίπαλο. Σεβόμαστε τον Ατρόμητο, αλλά δεν τον φοβόμαστε, γιατί είναι στα μέτρα των δυνατοτήτων μας»», ανέφερε ο Σέρβος προπονητής.

«Θα παρατάξουμε την πιο ισχυρή ομάδα. Έχουμε πλέον καλό ρυθμό και δεν χρειάζεται να κάνουμε πολλές αλλαγές, ενώ οι παίκτες έχουν προσαρμοστεί. Στόχος μας είναι να περάσουμε όλους τους γύρους. Ο Ατρόμητος είναι ένας αντίπαλος πιο κοντά σε μας. Είναι καλύτερη ομάδα από τη Σπάρτακ Τρνάβα, την Ντουντελάνζ και τη Σερίφ. Απέναντί τους δεν τα είχαμε καταφέρει, αλλά τώρα θέλουμε τα πράγματα να είναι διαφορετικά», πρόσθεσε.

 

 

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 07 Αύγουστος 2019 22:08