Τελευταία ενημέρωση 06:53, 20 Απρ 2024
Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ο Κυριάκος Κιβρακίδης αποκλείστηκε από την αποστολή του Ατρόμητου που θα ταξιδέψει στη Βαρσοβία για τον αγώνα με τη Λέγκια καθώς έπαθε τράβηγμα και λογικά στο δεξί άκρο της άμυνας θα τον αντικαταστήσει ο Σπύρος Νάτσος.

Αν και είναι ελάχιστες ώρες στην ομάδα κανονικά  συμπεριλήφθηκε ο Ζοάο Ταλόχα.

Το δελτίο τύπου της ομάδας αναφέρει τα εξής: «Με την πρωινή προπόνηση της Τρίτης ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας μας για το πρώτο παιχνίδι του 3ου προκριματικού γύρου του Europa League με τη Λέγκια Βαρσοβίας στην Πολωνία.

Στο πρόγραμμα έλαβαν μέρος όλοι οι ποδοσφαιριστές αλλά υπήρξε απρόοπτο με τον Κιβρακίδη που έχει υποστεί ένα τράβηγμα στον ραπτικό μυ και δεν υπολογίζεται για το πρώτο ματς ενώ θα γίνει αγώνας δρόμου για τον επαναληπτικό στο Περιστέρι. Με την υπόλοιπη ομάδα προπονήθηκε και ο Ζοάο Ταλόχα που θα βρίσκεται στην αποστολή με ένα τυπικό έγγραφο να απομένει για να δηλωθεί στη λίστα των αγώνων.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Γιάννης Αναστασίου ανακοίνωσε την αποστολή.

Την αποτελούν οι εξής 21 ποδοσφαιριστές: Μέγιερι, Βέλλιος Μανδάς, Χαρίσης, Θεοδωράκης, Ρισβάνης, Ουγκράι, Ούμπιδες, Ταλόχα, Μάντσον, Γιακουμάκης, Γούτας, Ενσικουλού, Νάτσος, Γαρουφαλιάς, Κατράνης, Καχίλα, Ρόσα, Μανούσος, Κόρτ και Στρούγγης».

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Αναστασίου:«Φαβορί είναι η Λέγκια»! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας