Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Γκέλαρε πάλι η Λέγκια!

Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Αν και με περισσότερα παιχνίδια στα πόδια της από τον Ατρόμητο, συνεχίζει να ψάχνεται η Λέγκια.

Η ομάδα του Αλεξάνταρ Βούκοβιτς έμεινε στο 0-0 με την Σλασκ Βρότσλαβ στη Βαρσοβία και υπέπεσε στην δεύτερη βαθμολογική της απώλεια μετά και την τρίτη αγωνιστική του πολωνικού πρωταθλήματος. Κάπως έτσι, οι Πολωνοί και μετά το ματς με την Κουόπιο έδειξαν πως παρότι φτιάχνουν φάσεις δεν το... έχουν στην τελική προσπάθεια, ενώ και αμυντικά δέχονται με σχετική ευκολία ευκαιρίες.

O Σέρβος τεχνικός παρέταξε την ομάδα του με διάταξη 4-2-3-1, έχοντας τον Μαγιέσκι κάτω από τα δοκάρια και τους Βέσοβιτς, Λέβτσουκ, Γεντρτσέιτσικ, Στολάρσκι στην τετράδα της άμυνας. Ο πρώην χαφ του Ολυμπιακού, Αντρέ Μαρτίνς, παρέα με τον Άντολιτς στον άξονα και μπροστά τους η τριάδα αποτελούταν από τους Νοβίκοβας, Γκβίλια και Λουκίνιας. Μοναδικός προωθημένος ο Νιεζγκόντα, με τον Βούκοβιτς να περνάει στο δεύτερο ημίχρονο στο ματς τους Ναγκί, Καντέ και Κουλένοβιτς.

Η Λέγκια, λοιπόν, έφτιαξε 17 τελικές στο ματς, εκ των οποίων ορισμένες κλασικές αλλά δεν κατάφερε να κουνήσει πλεκτό και έμεινε μοιραία στο 0-0 με την Σλασκ, φτάνοντας τους 4 βαθμούς στο πρωτάθλημα λίγες ημέρες πριν το πρώτο ματς με τον Ατρόμητο για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League.

Λέγκια (Αλεξάνταρ Βούκοβιτς): Μαγιέσκι, Βέσοβιτς, Λέβτσουκ, Γεντρτσέιτσικ, Στολάρσκι, Μαρτίνς, Άντολιτς, Νοβίκοβας, Γκβίλια (77’ Ναγκί), Λουκίνιας (83’ Καντέ), Νιεζγκόντα (72’ Κουλένοβιτς).