Τελευταία ενημέρωση 04:39, 14 Ιουλ 2020

Νίκος Λαζαρίδης X2 αλλά ουδεμία σχέση

Κατηγορία Παρασκήνια
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Στα αποδυτήρια του Ατρόμητου υπάρχουν μέρες που άμα φωνάξεις «Νίκο» θα γυρίσουν δύο-τρεις να σε κοιτάξουν. Συνηθισμένο φαινόμενο γιατί το «Νίκος» είναι ένα αρκετά κοινό όνομα.
Το πρόβλημα ξεκινάει όταν θέλεις να φωνάξεις «Λαζαρίδης» και γυρίζουν δύο να σε κοιτάξουν. Και όχι μόνο «Λαζαρίδης» αλλά «Νίκος Λαζαρίδης». Ο λόγος; Πέρα από τον Νίκο Λαζαρίδη τον πολύ γνωστό αμυντικό της επαγγελματικής ομάδας υπάρχει και ο Νίκος Λαζαρίδης της ομάδας Κ20 ο οποίος μια-δύο φορές την εβδομάδα προπονείται με τους «μεγάλους». Αυτό είναι κάτι που ξεκίνησε επί το πλείστον με μεγαλύτερη συχνότητα από την εποχή Πίντο και συνεχίζεται τώρα με τον Νιόπλια.
Σε κάθε προπόνηση συμμετέχουν  εναλλάξ πέντε και έξι παίκτες από την ομάδα Κ20 που έχει αφθονία ταλέντων και πρέπει να προσεχθούν από τον Ατρόμητο ως κόρη οφθαλμού. Ο Νίκος Λαζαρίδης είναι ένα ταλέντο εξ’ αυτών.
Για συγγενική σχέση με τον μεγάλο Νίκο Λαζαρίδη. Ουδεμία. Ούτε και κοινό τόπο καταγωγής. Μια απλή συνωνυμία έχουν και τίποτα περισσότερο. Οι δύο παίκτες που ποζάρουν αποκλειστικά για το peristerisports.gr αγωνίζονται και σε ξεχωριστές θέσεις. Ο μεγάλος παίζει κεντρικός αμυντικός και ο μικρός στα χαφ.
Ουε και αλίμονο λοιπόν άμα πας στα αποδυτήρια του Ατρόμητος και  απευθυνθείς στον Νίκο Λαζαρίδη. Θα γυρίσουν δύο για να σε δουν.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Στα 55 του κάνει ακόμη τη διαφορά. Ποιος είναι; »
Μπακαράς
Hatzi
Asfaleies Kalogeras
Leventis kreopoleio
ACS Περιστερίου

Δημοφιλέστερα

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας