Τελευταία ενημέρωση 13:37, 20 Απρ 2024

Fentagin:«Ετοιμαζόμαστε για την υπέρβαση»!

Κατηγορία Φίλαθλοι
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Τον ενθουσιασμό τους για την πρόκριση του Ατρόμητου εξέφρασαν με ανακοίνωση τους οι οργανωμένοι φίλαθλοι!

«FCA - ALWAYS BY YOUR SIDE ή πιο απλά πάντα στο πλευρό σου. Τέτοιες ημέρες ήταν πέρυσι όταν η ομάδα υπέστη έναν απρόσμενο αποκλεισμό απο την ευρώπη. Ήμασταν οι πρώτοι που για άλλη μια φορά βγηκαμε μπροστά, γίναμε η ασπίδα της ομάδας για να αποφευχθεί οποιαδήποτε γκρίνια ή μουρμούρα. Παρά την απογοήτευση μας δεν το βάλαμε κάτω και θέσαμε ως στόχο να ξαναπάμε την ομάδα εκεί που ανήκει..στην ευρώπη. Η αρχή έγινε στο αγρίνιο με τη δυναμική παρουσία ομάδας και κόσμου. Οι στιγμές που ζήσαμε εκείνο το βράδυ ήταν κάτι παραπάνω απο συγκινητικές και ο αγώνας έληξε με ενα αυθόρμητο ξέσπασμα με εμάς να γινόμαστε ενα κουβάρι με τους παίκτες. Η αντεπίθεση είχε ήδη ξεκινήσει..

Μετά απο μια καταπληκτική χρονιά για την ΑΤΡΟΜΗΤΑΡΑ και το κόσμο της, βρισκόμαστε πλέον με μια ευρωπαϊκή πρόκριση στα χέρια μας. Η ομάδα με δυο ψυχωμένες και τσαμπουκαλίδικες εμφανίσεις - ναι απο αυτές που γουστάρουμε - πέρασε το πρώτο εμπόδιο και κοιτάει πλέον το επόμενο. Η πρόκληση είναι μεγάλη και ήδη ετοιμαζόμαστε για την υπέρβαση. Μπορούμε..?? Ας το αποδείξουμε..γιατί όταν ομάδα και κόσμος είμαστε ενωμένοι δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα..

Υγ. Μετά απο αρκετά χρόνια αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε στην κερκίδα μας κάτι πιο μεγάλο και οργανωμένο που για τα δεδομένα μας ήταν αρκετά δύσκολο. Η προσπάθεια ήταν αρκετά καλή αν αναλογιστούμε ότι η διαμόρφωση της κερκίδας δεν είναι η κατάλληλη, ήταν η πρώτη μας φορά και οτι στερούμαστε και λίγο απο οργάνωση και εμπειρία. Την επόμενη φορά ας βοηθήσουμε όλοι λιγο παραπάνω για να βγει το καλύτερο αποτέλεσμα.

Μπράβο σε όλα τα αλάνια που για ακόμα μια φορά έτρεξαν για να ετοιμαστούν ολα όπως πρέπει, αμελώντας δουλειές, διακοπές, προσωπική ζωή σπαταλώντας ώρες και χρήματα για το μεγαλείο του ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ.

Το ταξίδι συνεχίζεται..»

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 03 Αύγουστος 2019 22:43
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Fentagin:«Τώρα αναλαμβάνεις εσύ»! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας