Τελευταία ενημέρωση 21:10, 19 Απρ 2024
Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(3 ψήφοι)
«Ξόρκισε» πολλούς «δαίμονες» το βράδυ της Πέμπτης ο Ατρόμητος.
Στάθηκε απέναντι στον περσινό αποκλεισμό από τη Ντιναμό Μπρεστ, όπως και σε άλλες παρελθοντικές αποτυχίες για κάποια ευρωπαϊκή πρόκριση.
 
ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΑΡΟΥΝΤΑ
 
Στάθηκε απέναντι στα τρωτά του σε αυτούς τους δύο αγώνες απέναντι στη Ντουνάισκα Στρέντα, αλλά και απέναντι στην τροπή που είχε πάρει ο επαναληπτικός στο δεύτερο ημίχρονο. Και βγήκε νικητής, γιατί μπορούσε. Γιατί είχε τις δυνατότητες να πράξει κάτι τέτοιο.
 
Η πρόκριση αυτή ανήκει προφανώς στους παίκτες και στον προπονητή που την κατέκτησαν, αλλά και στη διοίκηση της ομάδας. Όμως, μεγάλο μερίδιο της επιτυχίας πάει στον κόσμο, που τη χάρηκε και την είχε ανάγκη. Τα δικά του χαμόγελα αμέσως μετά το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή ήταν μία ιδιαίτερης σημασίας ώθηση. Στο ποδόσφαιρο ο κόσμος μίας ομάδας αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της σημειολογίας της, και έτσι όταν αυτός παίρνει χαρές μεταβάλλεται προς το θετικότερο και το γενικό status ενός συλλόγου.
 
Πιθανός αποκλεισμός από τη Ντουνάισκα θα συνιστούσε μία μικρή καταστροφή, με άμεσες παρενέργειες που θα υποθήκευαν τα επόμενα βήματα. Όμως, δεν άξιζε κάτι τέτοιο η ομάδα του Περιστερίου. Μόνο και μόνο για τη συνέπειά της. Για τα όσα σημαντικά έχει πετύχει τα τελευταία χρόνια, για την ξεχωριστή νότα που συνιστά για το εγχώριο ποδόσφαιρο. Η πρόκριση αυτή είναι ένα μικρό μόνο μέρος από όσα αξίζουν στον Ατρόμητο. Τη χάρηκαν όλοι, αλλά πλέον καθώς οδεύουμε προς τη συνέχεια των αγωνιστικών υποχρεώσεων ο καθένας επιστρέφει στο μετερίζι του. Έγινε μία πολύ καλή αρχή, αλλά τα σημαντικά έπονται.
 
Δεν υπάρχουν χρονικά περιθώρια για παραπάνω κωλυσιεργίες. Η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου θα δώσει τη μάχη της, ίσως πριν καν καταφέρει να «απεμπλακεί» η σκέψη της από τις δύο μάχες με τους Σλοβάκους. Έρχεται, λοιπόν, μία δύσκολη αποστολή. Πρέπει απέναντι στη Λέγκια Βαρσοβίας ο Ατρόμητος να ελαχιστοποιήσει τα λάθη, να περιορίσει τις αδυναμίες, να εξουδετερώσει τα ατού του αντιπάλου. Όσο αυτά όλα είναι εφικτά... Ένα πολύπλευρο έργο, λοιπόν. Zητούνται μαχητές, με καλή φυσική κατάσταση και καθαρό μυαλό, που θα αντιμετωπίσουν τις διπλές αυτές αναμετρήσεις ως «προγεφύρωμα» για κάτι ακόμα καλύτερο, ως κίνητρο για ατομικό και συλλογικό ζήλο.

Φυσικά, μονάχα μετά τον πρώτο αγώνα θα μπορούμε να έχουμε μία ξεκάθαρη εικόνα για το πού βαδίζει το συγκεκριμένο ζευγάρι. Πρέπει να δούμε τους Πολωνούς απέναντι στον Ατρόμητο για να σχηματίσουμε μία γνώμη που θα χαρακτηρίζεται από σχετική επάρκεια. Μέχρι τότε; Δουλειά και πάλι δουλειά από τον προπονητή και την ομάδα. Το γεγονός πως η πρόκριση της περασμένης Πέμπτης ήρθε με τον περιπετειώδη τρόπο που ήρθε, μόνο κέρδος μπορεί να αποφέρει στις τάξεις της περιστεριώτικης ομάδας. Γιατί μαθαίνει καλύτερα όποιος υποφέρει για λίγο, αλλά στο τέλος δεν παθαίνει το παραμικρό...
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Η λίστα για τα παιχνίδια με τη Λέγκια! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας