Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η έμπειρη Λέγκια στον δρόμο του Ατρόμητου!

Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Η Λέγκια πέρασε δύσκολα το εμπόδιο της Κουόπιο και θα βρεθεί στον δρόμο του Ατρομήτου. Οι Πολωνοί αναζητούν τη χαμένη αίγλη τους.

Η Λέγκια Βαρσοβίας δεν έπεισε, αλλά πέτυχε τον στόχο της. Οι Πολωνοί με δόση τύχης και σύμμαχο την εμπειρία πέρασαν το εμπόδιο της αδύναμης Κουόπιο (1-0, 0-0) και στον δρόμο για τους ομίλους του Europa League θα βρουν απέναντί τους τον Ατρόμητο. 

Η Λέγκια είναι ίσως η κορυφαία ομάδα της χώρας της. Μαζί με την Βίσλα, μονοπωλούσαν τους τίτλους στη χώρα για πολλά χρόνια, με την ομάδα της Κρακοβίας πλέον να αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα. Αυτό έκανε την Λέγκια να παίζει σχεδόν... μόνη της και από το 2013 μέχρι και σήμερα να έχει χάσει μόλις δύο πρωταθλήματα.

Ένα το 2015 κι ένα πέρσι και για τον λόγο αυτό βρίσκεται τώρα στον δρόμο της ελληνικής ομάδας. Πρόκειται για ένα ισχυρό σύνολο το οποίο έχει ως στόχο την είσοδο στους ομίλους του Europa League. Μεταξύ των ποδοσφαιριστών της ομάδας, θα βρει κάποιος και τον πρώην άσο του Ολυμπιακού Αντρέ Μαρτίνς, ενώ μέχρι και πέρσι εκεί αγωνιζόταν ο Αρκάντιουζ Μάλαρτζ, με προπονητή τον Σα Πίντο ο οποίος επίσης έχει αποχωρήσει! Την Κυριακή, έδωσε το δεύτερο της παιχνίδι εντός συνόρων, ξεπέρασε την ήττα της πρεμιέρας και επικράτησε 2-1 της Κορόνα εκτός έδρας.

Όσον αφορά το φετινό τους ευρωπαϊκό ταξίδι, οι Πολωνοί έχουν αρχίσει τις υποχρεώσεις τους από πολύ νωρίς. Έχουν μπει από τον πρώτο προκριματικό γύρο του Europa League, όπου κι απέκλεισαν την Γιουρόπα με 0-0 εκτός και νίκη 3-0 στην Πολωνία.