Τελευταία ενημέρωση 04:42, 20 Απρ 2024

Ρισβάνης: «Μας πήγε η ψυχή στην Κούλουρη»!

Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Στην χαλαρότητα που έδειξε αυτός και οι συμπαίκτες του μετά το 2-0 και έδωσαν το δικαίωμα στην Στρέντα να μπει στο κόλπο της πρόκρισης στάθηκε ο Σπύρος Ρισβάνης μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6, ενώ για τα ματς στην επόμενη φάση με την Λέγκια υποστήριξε πως ο Ατρόμητος δεν είναι το αουτσάιντερ.

Αναλυτικά όσα είπε ο Σπύρος Ρισβάνης στον Παύλο Κουστέρη και στον ΣΠΟΡ FM 94,6:

«Μας πήγε η ψυχή στην κούλουρη, μπήκαμε στο δεύτερο ημίχρονο χαλαροί και κάναμε λάθη. Αλλά ευτυχώς όλα πήγαν καλα στο τέλος. Δεν ήταν ότι είχαμε άγχος αλλά σαν να το λάβαμε χαλαρά στο δεύτερο ημίχρονο χωρίς λόγο, δώσαμε την μπάλα στους αντιπάλους. Φάγαμε ένα γκολ από λάθος και άλλο ένα με πέναλτι. Τέλος καλό, όλα καλά όμως», είπε αρχικά.

Για το γεγονός ότι σκόραρε αλλά δεν... ξέσπασε: «Ήθελα να είμαι συγκεντρωμένος γιατί ήξερα πως είχε δέκα λεπτά ακόμη το ματς».

Για την Λέγκια και πως ο Ατρόμητος είναι αουτσάιντερ στο ζευγάρι: «Είναι μια καλή ομάδα, σε αυτή τη φάση και σε αυτό το επίπεδο δεν υπάρχουν αουτσάιντερ ή φαβορί. Εμείς πρέπει να κάνουμε τις οδηγίες του προπονητή, να κοιτάζουμε κάθε ματς ξεχωριστά και πιστεύω στο τέλος το αποτέλεσμα θα είναι καλό για εμάς».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Χιμπάλα: «Ο Ατρόμητος είχε καλύτερη αντίδραση»! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας