Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Αναστασίου: «Δεν είμαστε το φαβορί»

Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Απόλυτα μετρημένος στις δηλώσεις του, ο Γιάννης Αναστασίου ξεκαθάρισε ότι ο Ατρόμητος παρά το 2-1 του πρώτου αγώνα με την Ντουνάισκα δεν είναι το φαβορί και τόνισε πάλι τη σημασία της συγκέντρωσης κατά τη διάρκεια της σημερινής συνέντευξης τύπου

Αρχικά στην πρώτη του τοποθέτηση είπε: «Επαναληπτικό ματς. Πιο δύσκολο σε σχέση με το πρώτο. Σημαντικό να μείνουμε προσηλωμένοι και συγκεντρωμένοι στο στόχο μας έτσι ώστε να σκεφτόμαστε πιο θετικά για το μέλλον.

Για τις εμφανίσεις στο Περιστέρι τα προηγούμενα χρόνια: «Έχουμε συζητήσει με τα παιδιά όμως πρέπει να βλέπουμε μπροστά, αλλά και να κοιτάμε να γίνουμε καλοί μαθητές. Κι εγώ και οι παίκτες μου». 

Για το αν ο Ατρόμητος πλέον είναι το φαβορί μετά το αποτέλεσμα και την εικόνα του πρώτου αγώνα: «Αυτη την εποχή δεν είμαστε έτοιμοι όπως και καμία ομάδα. Δεν μπορούμε να πούμε ότι είμαστε το φαβορί. Εινα μια ομάδα με καλους παίκτες και είναι σημαντικό να ξεκινήσουμε με το ίδιο πνευμα όπως στο πρώτο ματς».

Για το πως περιμένει την αντίπαλο του Ατρομήτου: «Έχει συγκεκριμένη φιλοσοφία και στυλ παιχνιδιου που δυσκολα αλλάζει. Έχουν καλή κυκλοφορία και προσπαθούν να παίζουν επιθετικό ποδόσφαιρο. Δεν πιστεύω ότι θα δούμε κάτι πολύ διαφορετικό. Σημαντικό είναι πως θα παρουσιαστούμε εμείς. Εντελώς διαφορετικό το αυριανό ματς, καθώς παίζουμε στην έδρα μας. Δεν θα παίξουμε μόνο άμυνα, θα επιδιώξουμε να έχουμε ισορροπία σε όλες τις γραμμές μας».