Τελευταία ενημέρωση 05:27, 20 Απρ 2024

Λέμε για εμάς, τι να πουν και οι άλλοι!

Κατηγορία Editorial
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πόσες και πόσες φορές έχει τεθεί το ερώτημα «μα καλά ολόκληρος δήμος 400 χιλιάδων να μην μπορεί να γεμίσει  ένα γήπεδο;». Πας στο καφενείο το συζητούν, πας στο γήπεδο, πας για μια βόλτα ακόμη και αυτοί που δεν έρχονται γήπεδο την ίδια απορία έχουν. Και πάντα ψάχνουμε να βρούμε τι φταίει. Λέμε εμείς λοιπόν τα δικά μας  αλλά τι να πουν και οι άλλοι. Και αν τα προηγούμενα χρόνια ενδεχομένως να μην είχαμε κάποια «δικαιολογία» ως λύση, τώρα λέμε ότι φταίει η κρίση και είμαστε μέσα.
Ο Ολυμπιακός με την Κέρκυρα σε άδειο γήπεδο έπαιξε, το ίδιο ο ΠΑΟΚ μεσοβδόμαδα έκοψε τρεις χιλιάδες εισιτήρια. Και από αυτή την άποψη η εικόνα του γηπέδου Περιστερίου στο ματς με τον Παναθηναϊκό ήταν πολύ καλή από πλευράς ζωηράδας αλλά και προσέλευσης. Εντάξει ντέρμπι ήταν, ο κόσμος τα «κυνηγάει» αυτά τα παιχνίδια.
Εδώ στο Περιστέρι βέβαια έχουμε την «ατυχία» να βρίσκονται σε ακτίνα λίγων χιλιομέτρων οι τρεις παραδοσιακές μεγάλες δυνάμεις. Στα πέντε χιλιόμετρα ο Ολυμπιακός, σε άλλα πέντε ο Παναθηναϊκός και σε καμιά δεκαριά η ΑΕΚ. Απόσταση αναπνοής. Ό,τι ο Ατρόμητος έχει να καλό πυρήνα δύο χιλιάδων που θα «μεγάλα» ματς διπλασιάζεται και στα πολύ μεγάλα (πχ με Τρίπολη ή στους τελικούς) δεκαπλασιάζεται σημαίνει ότι αυτή η ομάδα έχει πολύ μεγάλη δύναμη.
Και επανέρχομαι λοιπόν: Τι να πουν λοιπόν και οι άλλες ομάδες που παίζουν μόνες τους και δεν έχουν άλλη ομάδα στην πόλη τους. Τι να πει η Τρίπολη, τι να πουν τα Γιάννινα που είναι μια παραδοσιακή δύναμη της επαρχίας, τι να πει η Ξάνθη που κυνηγάει φέτος  πεντάδα στο πρωτάθλημα και τελικό στο κύπελλο. «Βγήκε» ο Γενικός Διευθυντής της ακριτικής ομάδας Γιώργος Καζναφέρης μετά το ματς με τον Ατρόμητο και «έκραξε» εμμέσως τον κόσμο της πόλης που δεν αγκαλιάζει την προσπάθεια. Και καλά έκανε. Η εκκαθάριση έδειξε 1260  εισιτήρια εκ των οποίων πάνω από τα μισά θα είναι τα διαρκείας και οι προσκλήσεις. Εκεί στη Ξάνθη τι άλλο έχουν δούμε μια φορά στις δεκαπέντε; Εδώ άντε ο άλλος να πάει Καραϊσκάκη, Λεωφόρο, ΟΑΚΑ, στη Ξάνθη ή στην Τρίπολη γιοκ.
Σε κάθε περίπτωση πάντως με αυτά που έχει κάνει ο Ατρόμητος τα τελευταία χρόνια πρέπει μίνιμουμ σε κάθε παιχνίδι να έχει τέσσερις με πέντε χιλιάδες φιλάθλους. Το καλό είναι ότι έρχονται νέες γενιές φιλάθλων από πίσω και είναι θέμα χρόνου να επιτευχθεί αυτός ο στόχος, αρκεί η ομάδα να συνεχίσει να είναι ψηλά και ο κόσμος του Περιστερίου να καμαρώνει για τον Ατρόμητο της!.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Καλή Ανάσταση, Καλό Πάσχα και καλή δύναμη! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας