Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Αναστασίου:«Θέλουμε την στήριξη του κόσμου»!

Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ιδιαίτερη προσοχή ακόμη και τώρα μετά την εκτός έδρας νίκη συνέστησε ο Γιάννης Αναστασίου σε όλους στον Ατρόμητο μέσω του ΣΠΟΡ FM 94,6...

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιάννη Αναστασίου στον Σωτήρη Ταμπάκο και την εκπομπή «Επίθεση από τα μπακ»:

Για τη ρεβάνς με την Ντουνάισκα Στρέντα:
«Αυτό που είπα στα παιδιά είναι ότι δεν πρέπει να εφησυχάσουμε. Έχουμε δει και πρόσφατα μεγάλα παραδείγματα στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Θέλει μεγάλη προσοχή, ειδικά αυτή την περίοδο που η ομάδα δεν είναι 100% έτοιμη».

Για το ρόστερ της ομάδας:

«Όταν υπάρχει βάση είναι θετικό. Το κακό είναι ότι έφυγαν παίκτες κλειδιά. Ήρθαν ποδοσφαιριστές που όταν φτάσουν στο επιθυμητό επίπεδο θα είναι κομβικοί. Πρέπει να κοιτάξουμε να βγάλουμε τρεξίματα και ένταση και να μην επιτρέψουμε στους αντιπάλους μας να βγάλουν επιθέσεις και εμείς να μπορούμε να εκμεταλλευθούμε την ταχύτητα που έχουμε».

Για την επιλογή του συστήματος:
«Οι παίκτες σου δίνουν το πώς θα παίξεις. Το 4-2-3-1 δεν με άφησε ικανοποιημένο το πρώτο διάστημα. Δοκιμάσαμε και άλλα συστήματα, αλλά παίζει σημαντικό ρόλο η τακτική του αντιπάλου και οι συνθήκες του αγώνα. Στο παιχνίδι με την Ντουνάισκα Στρέντα παίξαμε με σχήμα 4-4-2. Το κυριότερο είναι να έχουμε την ομάδα όσο μπορούμε πιο έτοιμη. Σημαντικό είναι να είναι όλοι fit, ότι βγήκε η προετοιμασία χωρίς τραυματισμούς. Από εκεί και πέρα ανάλογα με τις συνθήκες του αγώνα θα πρέπει να είναι έτοιμοι να προσφέρουν στην ομάδα. Όπως και οι τρεις παίκτες που μπήκαν αλλαγή στο παιχνίδι της Πέμπτης αποδείχθηκαν σημαντικοί».

Για το αν είναι αμφίβολη η συμμετοχή του Κυριάκου Κιβρακίδη την προσεχή Πέμπτη:
«Είναι αμφίβολος, όμως μπορεί να προλάβει. Υπάρχει χρόνος μπροστά. Σίγουρα θα είναι καλύτερα τις επόμενες ημέρες».

Για την παρουσία και το ρόλο του αρχηγού της ομάδας, Χαβιέ Ούμπιντες:
«Είναι ένα παράδειγμα για όλους στα αποδυτήρια ως ποδοσφαιριστής, αλλά και σαν προσωπικότητα. Αναμφίβολα, είναι πολύ σημαντικός για τη λειτουργία της ομάδας εντός και εκτός γηπέδου. Μακάρι να είναι υγιής και να παίζει για πολλά χρόνια ακόμη...»

Εάν θα κάνει αλλαγές στην ενδεκάδα σε σχέση με το πρώτο ματς στη Σλοβακία:
«Αν θα γίνουν αλλαγές ή όχι δεν θα τις έλεγα. Θα δούμε την κατάσταση των παιδιών και αναλόγως θα αποφασίσουμε την τακτική μας. Στο Περιστέρι θέλουμε την στήριξη του κόσμου για να μας δώσει μεγαλύτερη ώθηση. Χρειάζεται προσοχή και συγκέντρωση μέχρι το τελευταίο σφύριγμα για να καταφέρουμε να προκριθούμε στην επόμενη φάση».