Εκτύπωση αυτής της σελίδας

«Ομιλιώτες» Κλωνάρης - Καταχανάκης!

Κατηγορία ΑΟ Περιστερίου
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Τις δύο πρώτες μεταγραφικές κινήσεις του ανακοίνωσε ο ΑΟ Περιστερίου με την απόκτηση των Κλωνάρη και Καταχανάκη.

Το δελτίο τύπου της ομάδας αναφέρει τα εξής: «Ο Α.Ο. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ μετά το ξεκαθάρισμα του ρόστερ του και αφου κατά βάση ο βασικός κορμός παρέμεινε στην ομάδα έχει προχωρήσει σε μεγάλο βαθμό στην ενίσχυση της ομάδος με πολλούς ποιοτικούς και έμπειρους ποδοσφαιριστές έτσι ώστε την νέα σεζόν να είναι ανταγωνιστικός και με διαφορετικούς στόχους  .

Ήδη στην ομάδα έχει υπογράψει ο Πάρης Κλωνάρης που έχει παίξει σε Καματέρο – Γλυκά Νερά – Βύζα- Σούρμενα και ο τερματοφύλακας Κώστας Καταχανάκης όπου έχει αγωνιστεί σε Παναργειακό- Αθηναïκό, Γλυκά Νερά και Οπούντιος.  Eντός της προσεχούς εβδομάδος θα ανακοινωθουν και τα ονόματα των άλλων ποδοσφαιριστών αφου απομένουν μικρολεπτομέρειες. Η προετοιμασία θα ξεκινήσει την 1η Αυγούστου με την συμεετοχή όλων των ποδοσφαιριστών στο προπονητικό κέντρο της ομάδος στην Τσαλαβούτα. Επίσης έχουν κλειστεί και τα φιλικά παιχνίδια, με πρώτο παιχνίδι στις 10/08 στο γήπεδο του Ηφαίστου με αντίπαλο τον Ύπατο , ομάδα Γ’ Εθνικής.   

  • Το Δ.Σ. του Α.Ο. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ εκφράζει τα θερμά του συλληπητήρια προς την οικογένεια του  και σε όλο τον κόσμο του Ηφαίστου για την απώλεια του διοικητικού του παράγοντα Αριστείδη Λάππα».