Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ο Αντουάν πήρε το ελικόπτερο για τον Παράδεισο!

Κατηγορία Παρασκήνια
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Με το ίδιο ελικόπτερο με το οποίο το 1985 τον κατέβασε στο γήπεδο του Περιστερίου σε ένα ιστορικό event για τον Ατρόμητο που έχει μείνει αξέχαστο στις παλαιές γενιές των φιλάθλων,  αναχώρησε σήμερα με προορισμό τον Παράδεισο ο Αντώνης Μανίκας, γνωστός σε όλο το Περιστέρι Ντούριος.

Μαι μεγάλη μορφή του Ατρόμητου που έφυγε σε ηλικία 69 ετών έχοντας παλέψει γενναία σαν γνήσιος Ατρόμητος. Το τελευταίο αντίο στον Αντουάν το είπαν σήμερα δεκάδες φίλοι του στο κοιμητήριο του Αγίου Βασιλείου. Με το φέρετρο να είναι σκεπασμένο με την σημαία του Ατρόμητου ο Ντούριος πέρασε μέσα σε κλίμα συγκίνησης στην αιωνιότητα.

Έντονη η παρουσία των παλαιμάχων που τον έζησε περισσότερο συγκριτικά με τις νέες γενιές: Σταύρος και Γούλης Κωνσταντινίδης, Γιώργος Αυγουστίδης, Σταύρος Ηλιόπουλος, Τάκης Ψυρόγιαννης, Σταύρος και Κώστας Μισαηλίδης, Βαγγέλης Κότσαλος, Λευτέρης Ελευθεράκος, Νίκος Παντελίδης, Δημήτρης Σταυριανός, Δημήτρης Καριώτης, Γιώργος Μακρής,  Χρήστος Πάτσης, Θόδωρος Μπεργελές και Πέτρος Μουγιάκος.

Ο υποψήφιος βουλευτής και Γενικός Γραμματέας του ΓΣΠ Μπάμπης Καραθάνος

Από την ΠΑΕ Ατρόμητος οι Βασίλης Μπέτσης, Γιώργος Μαρκόβας και Βασίλης Καρακατσάνης.

Παλιοί και παραδοσιακοί φίλαθλοι του Ατρόμητου που έζησαν τις δόξες του Αντουάν. Επίσης οι Γιώργος Ελευθερίου, Δημήτρης Μπεζαντές, Τάκης Αλιμπράντης, Θόδωρος Τσουτσάνης, Κώστας Ρεντζιλάς, Γεωργία Σπυροπούλου, Γιάννης Κυριακούλιας,  Νίκος Κεχαγιόγλου.

Ξεχωριστή μνεία αξίζει να γίνει στον Παύλο Μακρή και στον Τάκη Τριανταφύλλου οι οποίοι ήταν δίπλα στον Αντουάν στις δύσκολες στιγμές που βίωσε μέχρι την τελευταία στιγμή που τον αναζήτησαν την Τετάρτη το πρωί όταν δεν απαντούσε στις κλήσεις τους. Αλλά και στον Θανάση Κολιό που είχε αναλάβει την δύσκολη ιατρική παρακολούθηση του Αντώνη όπως και ο Κώστας Θεόκας που βοήθησε στη θεραπευτική του αγωγή. Όπως και σε πολλούς φίλους του που πάντα ήταν πρόθυμοι να ανταποκριθούν στον αγαπημένο όλων μας Ντούριο και ένα μεγάλο «συγνώμη» αν άθελά μας παραλείψαμε κάποιον. Συγκινητική η παρουσία του Λευτέρη Σερλή που αν και δεν γνώρισε προσωπικά τον Αντουάν ένιωθε σαν να τον ήξερε χρόνια.

Τη δαπάνη της κηδείας ανέλαβε ο Γιώργος Σπανός.

Αντώνη Ντούριε, Αντουάν μας Καλό Παράδεισο να έχεις!

«Αντουάν Ατρόμητος για πάντα» το στεφάνι που κατέθεσε η ΠΑΕ Ατρόμητος.

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 28 Ιούλιος 2019 17:17