Τελευταία ενημέρωση 20:23, 19 Απρ 2024

Τέσσερα «διπλά» σε 8 ευρωπαϊκά ο Ατρόμητος!

Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Μια καλή ευρωπαϊκή προιστορία άρχισε να δημιουργεί ο Ατρόμητος καθώς η νίκη του στη Σλοβακία επί της Ντουνάισκα αποτελεί το τέταρτο διπλό σε οκτώ παιχνίδια. Το αστέρι που αγνοεί την ισοπαλία στην Ευρώπη έχει κερδίσει σε Ολλανδία την Άλκμααρ, στη Βοσνία το Σεράγεβο, σε Στοκχόλμη την ΑΙΚ και χθες στη Μπρατισλάβα. Έχει χάσει απεναντίας σε Σεβίλλη από την μόνιμη τότε κάτοχο του κυπέλλου ΟΥΕΦΑ, σε Νιούκαστλ γνωρίζοντας ένα άνευ προηγουμένου χειρουργείο, σε Κωνσταντινούπολη από την ασύγκριτη σε μεγέθη με εκείνον Φενέρμπαχτσέ και πέρσι στη Λευκορωσία από τη Μπρεστ στο χειρότερο ευρωπαϊκό του εκτός έδρας ματς.

Στα αγωνιστικά του χθεσινού αγώνα, το πρώτο ημίχρονο κύλισε με τον ιδανικότερο τρόπο για τον Ατρόμητο, με τον Γιάννη Αναστασίου να βγάζει… λάγο από το καπέλο του, στο πρόσωπο του Χαβιέρ Ούμπιδες. Ο προπονητής του Ατρομήτου επέλεξε να δώσει κατοχή μπάλας στη Ντουνάισκα δίνοντας την εντολή στους παίκτες του να χτυπήσουν στην κόντρα.

 Ο Ούμπιδες ανέλαβε αυτό τον ρόλο και τα κατάφερε με το παραπάνω κάνοντας το ματς της ζωής του. Ο Αργεντινός έβγαζε ιδανικά την ομάδα του στην κόντρα και σε μια από αυτές κατάφερε ο ίδιος να ανοίξει το σκορ. Η Ντουνάισκα ήταν αρκετά επικίνδυνη μπροστά και έφτασε γρήγορα στην ισοφάριση με τον Βίντα που μόλις είχε μπει στο παιχνίδι.

Ο Ούμπι ωστόσο, έκανε ότι ήθελε στον αγωνιστικό χώρο και με μια από τις φαρμακερές σέντρες του έδωσε ασίστ στον Μανούσο για το 1-2. Το πρώτο ημίχρονο έκλεισε με τους Σλοβάκους να έχουν την κατοχή και τον Ατρόμητο τις πιο κλασικές ευκαιρίες και το προβάδισμα.

Στην επανάληψη το σκηνικό ήταν αυτό που περίμενε ο Αναστασίου. Ο Ατρόμητος δέχθηκε τρομερή πίεση κυρίως μετά το 60΄ από την Ντουνάισκα που έψαχνε απεγνωσμένα το γκολ της ισοφάρισης.

Οι Περιστεριώτες έδειξαν απίστευτη αμυντική προσήλωση, δεν έφαγαν κλασικές φάσεις παρότι η Ντουνάισκα είχε την πρωτοβουλία και στο τέλος έχασαν την ευκαιρία να «καθαρίσουν» το ματς με τον Ρόσα να στέλνει την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

Το 2-1 υπέρ του Ατρομήτου έμεινε μέχρι το τέλος, με τα παιδιά του Αναστασίου να παίρνουν ένα μεγάλο διπλό και να γίνονται το μεγάλο φαβορί για την πρόκρση στον γ΄ προκριματικό γύρο του Europa League.

Ντουνάισκα (4-2-3-1): Γέντλιτσκα, Ρόναν (30’λ.τρ. Κρ. Βίντα), Βίντα Μ., Ραμίρεζ, Καλμάρ, Όραβετς, Κρούζλιακ, Κόστρνα, Ντίβκοβιτς, Ντέιβις (73’ Καμαρένα), Τσμέλικ (60’ Βεσελόφσκι) 

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (4-4-2): Μέγερι -Κιβρακίδης (39’ λ.τρ. Νάτσος), Γούτας, Ρισβάνης, Κατράνης-
Ούμπιντες,  Μάντσον, Χαρίσης, Ενσικουλού (61’ Φάρλεϊ Ρόσα), Βέλλιος(74’ Καχίλα), Μανούσος.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Ο δακρυσμένος και ατρόμητος Ούμπιντες! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας