Τελευταία ενημέρωση 13:16, 19 Απρ 2024

«Είμαστε έτοιμοι για το επόμενο βήμα»!

Κατηγορία ΑΠΕ Γιτάνη
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

 Με τις καλύτερες αναμνήσεις επέστρεψε στη βάση της η αποστολή της ΑΠΕ Γιτάνη που εκπροσώπησε την πόλη μας στην Παγκόσμια Γυμναστράδα της Αυστρίας.

Ο πρόεδρος του συλλόγου Συμεών Σκουτέρης είπε σχετικά:« Μια πολύ μεγάλη διοργάνωση, η "Παγκόσμια Γυμναστράδα" στο Ντόρνμπιρν της Αυστρίας, ολοκληρώθηκε με επιτυχία, τόσο για το σύλλογό μας την ΑΠΕ Γιτάνη, όσο και για όλες τις Ελληνικές ομάδες, οι παρουσιάσεις των οποίων ήταν πραγματικά ξεχωριστές. Αποκορύφωμα της Ελληνικής αποστολής ήταν η συμμετοχή, για πρώτη φορά στην ιστορία του θεσμού, της Ολυμπιάδας Θρακομακεδόνων στο Γκαλά της διοργάνωσης.
Επιστρέψαμε με ξεχωριστές αναμνήσεις, νιώσαμε τη χαρά της συμμετοχής, τη χαρά της παρουσίας χιλιάδων αθλητών σε μια μεγάλη γιορτή της γυμναστικής.
Χωρίς διακρίσεις σε ηλικίες, φύλο, χρώμα, καταγωγή.
Αυτή είναι η γυμναστική για όλους, αυτό είναι το κεντρικό νόημα που πρεσβεύει!!
Είδαμε προγράμματα από όλο τον κόσμο, είδαμε χρώματα, χαμόγελα, φίλους !!! Μιλήσαμε μαζί τους, ανταλλάξαμε απόψεις για το σήμερα αλλά και για το αύριο !!!

Με όλα αυτά στην σκέψη μας, με όλες αυτές τις εικόνες, με όλες αυτές τις εμπειρίες, είμαστε πλέον ώριμοι, για το επόμενο βήμα στο Cosmogym 2020…
Είμαστε έτοιμοι να τα αλλάξουμε όλα…
Είμαστε έτοιμοι να κάνουμε το επόμενο “step” στη διοργάνωση του Cosmogym 2020. Let's change the game!!! A new concept is loading...».

 

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 18 Ιούλιος 2019 18:21
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας