Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Άλλη Νότιγχαμ με Ατρόμητο, άλλη με ΟΣΦΠ!

Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Δύο διαφορετικές Νότιγχαμ αγωνίστηκαν στους δύο φιλικούς αγώνες που έδωσε στην Αθήνα με Ατρόμητο και Ολυμπιακό αλλά ως συνήθως η χρονική συγκυρία προκάλεσε μέτρο σύγκρισης για την κατάστασης της μιας ομάδας αλλά και της άλλης.

Οι δύο αρχικές ενδεκάδες με τις οποίες παρατάχθηκε η αγγλική ομάδα έχουν μεγάλες διαφορές από το ένα παιχνίδι στο άλλο. Στο ματς με τον Ατρόμητο αγωνίστηκε με τη βασική της ενδεκάδα ενώ στο ματς με τον Ολυμπιακό με πολλές αλλαγές. Για παράδειγμα ο Άπια, από τους καλύτερους της παίκτες έπαιξε στο Περιστέρι και καθόλου στο Καραισκάκη, ενώ ο Αμεόμπι βασικός στο Περιστέρι και στο β' ημίχρονο στο Καραϊσκάκη.

Ο δεξιός της μπάκ ο Νταρίκβα που εντυπωσίασε στο Περιστέρι, έπαιξε μισή ώρα στο Καραϊσκάκη. Συμπερασματικά η Νότιγχαμ συγκριτικά με τη βασική της ενδεκάδα στο Περιστέρι, είχε 9 αλλαγές στο Περιστέρι. Και το σημειώνουμε γιατί τα δύο αποτελέσματα της από τη μια έδειξαν ότι στο Περιστέρι πέρασε περίπατο και στο Καραϊσκάκη έχασε.....περίπατο όμως μέτρο σύγκρισης δεν υπάρχει

Νότιγχαμ με Ατρόμητο

Μούριτς, Νταρίκβα, Ριμπέιρο, Μιλόσεβιτς, Φιγκεϊρέδο, Γουάτσον, Τζόνσον, Έντσερ, Άπια, Αμεόμπι,  Γουόκερ.

Νότιγχαμ με Ολυμπιακό

Μούριτς, Κας, Ρόμπινσον,Γουόραλ Γουάτσον, Ντόουσον, Γκράμπαν, Λόλεϊ  Σίλβα, Αντόμα  Όσμπορν