Τελευταία ενημέρωση 05:47, 24 Απρ 2024
Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Το 4-2 δηλαδή τέσσερις νίκες και δύο ήττες έκανε ο Νίκος Νιόπλιας στον πάγκο του Ατρόμητου και τα δείγματα γραφής που έχει δείξει ως τώρα είναι ότι και οι νίκες αλλά και οι ήττες είναι καρμπόν.

Στα παιχνίδια που νίκησε (ειδικά μέσα στο Περιστέρι), ο Ατρόμητος έπαιξε πολύ έξυπνα, ήξερε πως θα αμυνθεί, πως θα κτυπήσει τον αντίπαλο, είχε την κατοχή της μπάλας  και επέβαλε την κυριαρχία του.
Και στα δύο παιχνίδια όμως που έχασε ο τρόπος ήταν ακριβώς ο ίδιος. Καρμπόν. Ο αντίπαλος ήταν εκείνος που είχε την πρωτοβουλία (Αστέρας και σήμερα η Ξάνθη) των κινήσεων. Ο Ατρόμητος ήταν εκείνος που περίμενε. Οι φάσεις  ήταν λίγες μπροστά στις δύο εστίες αλλά οι περισσότερες έγιναν προς την εστία του Γκορμπούνοφ. Και στα δύο παιχνίδια η ροή ήταν τέτοια που όποιος έβαζε πρώτος γκολ θα έπαιρνε τη νίκη. Το έβαλε πρώτα ο Αστέρα με τον Μπαράλες πήρε τη νίκη. Το έβαλε πρώτη η Ξάνθη πήρε τη νίκη. Ο Ατρόμητος και στις δύο περιπτώσεις δεν μπόρεσε να αντιδράσει σωστά και αυτό πρέπει να απασχολήσει τον Νιόπλια. Ίσως γιατί οι παίκτες πρέπει να διαχειρίζονται καλύτερα την κατάσταση όταν βρίσκονται πίσω στο σκορ. Σημασία έχει ότι αυτές οι δύο ήττες ήρθαν ακριβώς με το ίδιο τρόπο.


Ο Νίκος Νιόπλιας στις δηλώσεις του μετά τον σημερινό αγώνα στα Πηγάδια είπε τα εξής:
«Πρώτα απ' όλα να συγχαρώ την ομάδα της SKODA ΞΑΝΘΗ. Σε ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι φαινόταν από την αρχή ότι θα κριθεί στις λεπτομέρειες όποια ομάδα σημείωνε πρώτη το γκολ θα κέρδιζε.Στο β' μέρος δεν μπορέσαμε να απειλήσουμε τους γηπεδούχους και με την έδρα τους αλλά και την εξυπνάδα τους κατάφεραν να κερδίσουν το παιχνίδι. Ήταν μία αναμέτρηση χωρίς πολλές φάσεις ανάμεσα σε δύο ισοδύναμες ομάδες».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Για εμάς αυτονόητο ενώ άλλοι πανηγυρίζουν! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας