Τελευταία ενημέρωση 02:12, 18 Απρ 2024
Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

Ο Ατρόμητος παρουσίασε αδυναμίες στο πρώτο του φιλικό παιχνίδι επί ελληνικού εδάφους αλλά όταν αντίπαλος είναι μια ομάδα του επιπέδου της Νότιγχαμ Φόρεστ αδυναμίες θα παρουσίαζε τη δεδομένη χρονική στιγμή η οποιαδήποτε ελληνική ομάδα.

Όσο και αν ο Ατρόμητος έχει ανέβει επίπεδο και οι απαιτήσεις είναι δικαιολογημένες, άλλο τόσο είναι δικαιολογημένη και η προσπάθεια που έγινε από τους παίκτες με τις ατέλειες ατομικά και ομαδικά. Σημασία έχει να είναι έτοιμος στις 25 Ιουλίου στο πρώτο του ευρωπαϊκό ματς και να μην την πατήσει όπως πέρσι με την Μπρεστ.

Στα αγωνιστικά της ήττας από τη Νότιγχαμ με 3-0, οι γηπεδούχοι μπήκαν μουδιασμένα στον αγωνιστικό χώρο, με την αγγλική ομάδα να έχει την κατοχή και να πιέζει την ομάδα του Γιάννη Αναστασίου που δεν πατούσε καλά. Τα πρώτα δεκαπέντε λεπτά πέρασαν χωρίς κάποια μεγάλη φάση για τις δύο ομάδες. Στο 19’ όμως οι φιλοξενούμενοι βρήκαν τον τρόπο να ανοίξουν το σκορ με προβολή του Αμεόμπι μετά από κόρνερ (20') και κακή αντίδραση της άμυνας των Περιστεριωτών.

 

Στη συνέχεια οι παίκτες του Γιάννη Αναστασίου έψαξαν τον τρόπο να φέρουν το ματς στα ίσια. Παρ’ όλα αυτά, δεν φάνηκαν ιδιαίτερα απειλητικοί με εξαίρεση δύο περιπτώσεις. Αρχικά στο 26’ ένα ψαλιδάκι του Βέλλιου πέρασε άουτ και στη συνέχεια έντεκα λεπτά αργότερα, το δυνατό σουτ του Κορτ που επίσης δεν βρήκε στόχο. Κάπως έτσι, το 1-0 έμεινε μέχρι το φινάλε του πρώτου μέρους.

Στα πρώτα λεπτά του δευτέρου μέρους το τέμπο του αγώνα ήταν χαμηλό με τον Ατρόμητο να προσπαθεί σε κάποιες περιπτώσεις να απειλήσει, χωρίς όμως επιτυχία. Κάπως έτσι φτάσαμε στο 64’ όταν οι Άγγλοι έφτασαν και σε δεύτερο τέρμα με τον Ντόουσον να αξιοποιεί παράλληλη μπαλιά από αριστερά όπως έκανε επίθεση η ομάδα του.

Έπρεπε το ρολόι να δείξει το 79’ για να σημειώσουμε την πρώτη καλή ευκαιρία για τον Ατρόμητο στο δεύτερο μέρος όταν ο Μανούσος μετά από ασταθή απομάκρυνση της αγγλικής άμυνας, σούταρε και ανάγκασε τον Παντιλίμον να πέσει και να μπλοκάρει.

Το κερασάκι στην τούρτα για τη Νότιγχαμ Φόρεστ ήρθε να βάλει ο Λόλει με ένα υπέροχο σουτ έξω από την  περιοχή στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του ματς. Κάπως έτσι, το 3-0 ήταν και το τελικό σκορ του αγώνα που έδειξε πως ο Ατρόμητος θέλει ακόμα δουλειά προκειμένου να είναι έτοιμος στα ματς του δεύτερου προκριματικού γύρου του Γιουρόπα Λιγκ που ακολουθούν στα τέλη Ιουλίου.

Ατρόμητος (Αναστασίου):Μέγιερι, Κιβρακίδης (78’ Νάτσος), Ρισβάνης, Γούτας (75’ Κάχιλα), Κατράνης (82’ Αθανασίου), Χαρίσης (82’ Γαρουφαλιάς), Μάντσον, Κορτ (69’ Ουγκράι), Ενσικουλού (69’ Ρόσα), Ούμπιδες (59’ Μανούσος), Βέλλιος (82’ Γιακουμάκης)

Νότιγχαμ Φόρεστ (Λαμουσί): Μούριτς, Νταρίκβα, Ριμπέιρο, Μιλόσεβιτς, Φιγκεϊρέδο, Γουάτσον, Τζόνσον, Έντσερ (69’ Όσμπορν), Άπια, Αμεόμπι (69’ Άντομαχ), Γουόκερ

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 14 Ιούλιος 2019 00:06
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio

Δημοφιλέστερα

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας