Τελευταία ενημέρωση 14:33, 25 Απρ 2024
Κατηγορία Ακαδημίες
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Την πρώτη θέση στο τουρνουά Vicos cup που έγινε στα Γιάννινα κατέκτησε η Κ14 του Φοίνικα.

Η ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει τα εξής:«Σαν επιστέγασμα της εξαιρετικής χρονιάς που μόλις έφυγε, ήρθε το κύπελλο για την Κ14 μας, από το ξεχωριστό τουρνουά που διοργάνωσε η Ε.Π.Σ. Ιωαννίνων σε συνεργασία με τον Π.Α.Σ. Γιάννινα, την προηγούμενη εβδομάδα, στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Π.Α.Σ.

Η Κ14 της ομάδας μας, όπως και όλα μας τα τμήματα, συνεχίζει να μας κάνει υπερήφανους, αφού την σκληρή και επίμονη δουλειά που γίνεται στις προπονήσεις καταφέρνει να την μετουσιώνει σε κύπελλα και διακρίσεις, εντός και εκτός Αττικής!

Οι ποδοσφαιριστές του Ηλία Θεοδωρακόπουλου, στην πρεμιέρα έφεραν λευκή ισοπαλία με την Tigres από το Μεξικό, και στον δεύτερο αγώνα τους επικράτησαν της Ελπίδας Αγίων Αναργύρων με 3-2 (Μαρκαντωνάτος, Ζαμπάκας, Λαμπρίτσιος).

Στη συνέχεια πήραν ευρεία νίκη απέναντι στην Ακαδημία Παθιακάκη με 5-1 σκορ (Μαρκαντωνάτος (3), Καμπουρίδη, Μαγαλιός), και στον τελικό με αντίπαλο την ομάδα της Αθηναϊδας το γκολ του Μαρκαντωνάτου ήταν αρκετό για να μας δώσει τη νίκη και το τρόπαιο, και να χρίσει τον ίδιο, πρώτο σκόρερ του τουρνουά για την κατηγορία όπου αγωνίστηκε η ομάδα μας.

Τα παιδιά που αποτέλεσαν την αποστολή αυτού του πολύ όμορφου ταξιδιού ήταν οι: Καραΐσκος, Μηλιάς, Βαβίλης, Καμπουρίδης Θ., Μαγαλιός, Λαμπρίτσιος, Μαρκαντωνάτος, Μπούρας, Κατρισιώσης, Ανδριανάκος, Βασιλενας, Χρονόπουλος, Καραγιώργος, Σταθόπουλος, Βλαχάκης, Καπνισης, Ζαμπάκας και Τσίχλης.

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 13 Ιούλιος 2019 15:58
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Στην Εθνική Κ18 τρεις παίκτες του ΓΣΠ! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Ροή Ειδήσεων

Δοκιμαστικά ο Φοίνικας

Δοκιμαστικά ο Φοίνικας

20 Μαϊ, 22:47 Ακαδημίες

Έκανε το «22 στα 23»

Έκανε το «22 στα 23»

23 Φεβ, 21:39 Ακαδημίες

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας