Τελευταία ενημέρωση 02:19, 20 Απρ 2024

Δροσερό event στο κολυμβητήριο για νεα ομάδα και νέα φανέλα!

Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ένα ακόμη ξεχωριστό event πιο καλοκαιρινό από ποτέ, θα πραγματοποιήσει ο Ατρόμητος για να πραγματοποιήσει την επίσημη παρουσίαση της νέας ομάδας αλλά και της νέας φανέλας.

Μετά την πλατεία Δημαρχείου και το Άλσος Περιστερίου που αποτέλεσαν τόπο πραγματοποίησης αντίστοιχων εκδηλώσεων, αυτή τη φορά το δροσερό και πανέμορφο Κολυμβητήριο του Λόφου Αξιωματικών θα φιλοξενήσει το event και κάποιες όμορφες εκπλήξεις.

Η ανακοίνωση της ομάδας αναφέρει τα εξής: «Για μια ακόμα χρονιά ο Ατρόμητος πραγματοποιεί μια μεγάλη γιορτή με αποδέκτη τον κόσμο μας, λίγο πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων.

Μια ιδιαίτερα δροσερή και καλοκαιρινή εκδήλωση όπου θα παρουσιαστεί η νέα εμφάνιση και το ρόστερ των ποδοσφαιριστών για τη σεζόν 2019/20.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 17 Ιουλίου 2019 στο κολυμβητήριο του Λόφου Αξιωματικών και θα ξεκινήσει στις 20.30.

Οι φίλαθλοι μας θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά τη νέα εμφάνιση της ομάδας, που θα οδηγήσει τον Ατρόμητο σε μια ακόμα ευρωπαϊκή χρονιά αλλά και να αποκτήσουν τις απαραίτητες selfie's και αυτόγραφα με τους παίκτες και τον προπονητή μας Γιάννη Αναστασίου.

Σας περιμένουμε για μια ξεχωριστή Ατρόμητη βραδιά στον πιο δροσερό και όμορφο χώρο στο Περιστέρι.

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 12 Ιούλιος 2019 17:53
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Ας είναι έτοιμος όταν πρέπει! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας