Τελευταία ενημέρωση 19:46, 19 Απρ 2024

Παράταση στην αγωνία για τα play offs

Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σε ένα παιχνίδι που κρίθηκε στις λεπτομέρειες ,ο Ατρόμητος  έχασε στην Ξάνθη και παρέμεινε στους 43 βαθμούς (συν τους 3 που θα πάρει με τον ΟΦΗ που αποσύρθηκε) κι  έτσι έχασε την μεγάλη ευκαιρία να κλειδώσει τα play offs  με μια ισοπαλία έστω, που  δεν κατάφερε να πάρει.
 
Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε ένα ήρεμο και ισορροπημένο παιχνίδι και από τις δυο ομάδες καθώς παίξανε αμυντικά με αντεπιθέσεις και ουσιαστικά δεν είχαμε πολλές ευκαιρίες στα τέρματα των δυο ομάδων , με τον Γκορμπούνοφ να δείχνει σταθερότητα στις λιγοστές φάσεις της Ξάνθης.
Στο δεύτερο ημίχρονο η Ξάνθη κατάφερε και άνοιξε το σκορ ύστερα από αδράνεια της άμυνας που δεν μπόρεσε να διώξει τη μπάλα και με σκόρερ τον γνωστό για την ποιότητα του Κλέιτον πέτυχε το γκολ της νίκης.

Η ομάδα του Νίκου Νιόπλια «ξύπνησε» στα τελευταία λεπτά του ματς, πιέζοντας μπροστά στην εστία του Κυριακίδη, όμως ήταν πια αργά, με την Ξάνθη να κατακτά το πολύτιμο τρίποντο για την συνέχεια της μάχης για τα πλέι οφ.
 
Ξάνθη (Λουτσέσκου): Κυριακίδης, Μπέρτος, Γουάλας, Σολτανί (87’ Βάλτερ), Λουσέρο, Παπάζογλου, Ομπόντο, Παπαστεριανός (85’ Φλίσκας), Κλέιτον, Γούτας, Καπετάνος (90+4’ Ράνος).

Ατρόμητος (Νιόπλιας): Γκορμπούνοφ, Κατσουράνης, Φυτανίδης, Ναπολεόνι, Νάστος, Μαρσελίνιο (76’ Μπρίτο), Δημούτσος (74’ Καράσκο), Ούμπιδες (90+4’ Παπάζογλου), Λαζαρίδης, Πίτου Γκαρσία, Κοντοές.

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 22 Μάρτιος 2015 18:14
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Και οι δύο ήττες ήταν καρμπόν! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας