Τελευταία ενημέρωση 06:24, 25 Απρ 2024

Οι εμπειρίες στο polo ξεκίνησαν για τους μικρούς του Γ.Σ Π!

Κατηγορία ΓΣ Περιστερίου
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
H βραδιά υδατοσφαίρισης ήταν αφιερωμένη στον Χρήστο Αφρουδάκη, και μιλάμε για την υδατοσφαίριση του Γ.Σ Περιστερίου.Οι άνθρωποι του πόλο μέσω του Ιωσήφ Ξυπνητού είπαν πως στόχος είναι  οι ακαδημίες και η ενίσχυσή τους.
Έπειτα ,έξι μέρες μετά οι μικροί παίχτες της Υδατοσφαίρισης του Γ.Σ.Π. βρέθηκαν στον Άλιμο να αντιμετωπίζουν τους Λέοντες Καλαμακίου .Μιλάμε για προ - μίνι δηλαδή αγόρια ηλικίας 11 χρονών και μικρότερα! Ο αγώνας έγινε στο Alma Club .. Η ομάδα συμμετέχει για πρώτη φορά σε αγώνες αυτής της κατηγορίας μετά προτροπή του 1ου προπονητή του Γ.Σ.Π. , Αρσένη Μαρούλη. Και μπαίνει από την αρχή στα δύσκολα μιας και συμμετέχει σε ένα τουρνουά που θα ολοκληρωθεί σε 7 αγώνες με ισχυρούς αντιπάλους που διοργανώνει ο Μάρκελλος Σιταρένιος, από τους διακεκριμένους προπονητές του αθλήματος. Το ερχόμενο ΣαββατοΚύριακο οι μικροί μας παίχτες θα δώσουν 2 αγώνες αντιμετωπίζοντας το Σάββατο τον Εθνικό και την Κυριακή με τον Παναθηναϊκό.
 
Οι έφοροι του ανδρικού τμήματος Μπάμπης Παπασπηλίου και Γιάννης Φέγγος μας δήλωσαν: Οι Γιώργος Μαυρωτάς και Χρήστος Αφρουδάκης ήρθαν την Κυριακή που μας πέρασε στο Περιστέρι γιατί πιστεύουν ακράδαντα ότι η πόλη μας αξίζει και μπορεί να έχει ένα δυνατό πόλο...και να πρωταγωνιστεί!
 
Τους έχουμε πει για τα πλάνα μας και είναι απόλυτα σύμφωνοι ότι βρισκόμαστε στον σωστό δρόμο. Με την συμμετοχή μας για πρώτη φορά σε ένα οργανωμένο τουρνουά 7 αγώνων στην κατηγορία Προ - Μίνι, μόλις 6 ημέρες μετά την βραδιά υδατοσφαίρισης , αποδεικνύουμε σε όλες τις πλευρές ότι στο Περιστέρι δεν παίζουμε με τις υποσχέσεις μας...αλλά παίζουμε WaterPolo!
 
Οι μικροί σήμερα ήρθαν για πρώτη φορά αντιμέτωποι με πραγματικούς αντιπάλους και μας έδειξαν ότι ακολουθούν το παράδειγμα των υπόλοιπων ηλικιακών κατηγοριών...Έπαιξαν με ψυχή...Περιστεριώτικη! Κάποιοι μπορεί να αναρωτηθούν ποιος νίκησε? Θα απαντήσουμε "Σε αυτές τις ηλικίες από δευτέρα μέχρι πέμπτη Δημοτικού, σε κάθε αγώνα νικητής είναι η Ελληνική Υδατοσφαίριση...Έτσι σκεφτόμαστε στο Περιστέρι". Στο τέλος του αγώνα η δύο αντίπαλες ομάδες έβγαλαν αναμνηστική φωτογραφία και έδωσαν την υπόσχεση για ακόμα έναν αγώνα στην έδρα του Γ.Σ. Περιστερίου στην Χωράφα!!!
Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 22 Μάρτιος 2015 14:03
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Το μέλλον τους ανήκει! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας