Τελευταία ενημέρωση 20:59, 19 Απρ 2024
Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

Με το ελληνικό στοιχείο να κυριαρχεί και τα «δικά» του παιδιά που ο ίδιος ανέδειξε να έχουν πλέον πρωταγωνιστικό ρόλο, ο Ατρόμητος έδωσε σήμερα το πρώτο τεστ της χρονιάς που περισσότερο είχε το χαρακτήρα του...διαλείμματος από τις εντατικές προπονήσεις αντιμετωπίζοντας την  Αούστρια Λουστενάου από την οποία ηττήθηκε με 4-3 αν και προηγήθηκε με 1-3.

Είναι χαρακτηριστικό ότι η ενδεκάδα που ξεκίνησε είχε 8 Έλληνες, με τους γηγενείς Αθανασίου, Στρούγγη να στελεχώνουν την άμυνα. Στην επανάληψη ο Αναστασίου χρησιμοποίησε τους Θεοδωράκη, Νταβιώτη, Τριμμάτη, Κατράνη, επίσης γέννημα θρέμμα της ομάδας ενώ αξιοσημείωτο είναι ότι δεν αγωνίστηκε ο Νάτσος λόγω σφίξιμου στον τετρακέφαλο.

Ο Ατρόμητος προηγήθηκε στο 21΄ με τον Μανούσο, όμως δύο λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι ισοφάρισε. Στο 25' ο Ούμπιντες έκανε το 1-2 και λίγο πιο μετά ο Γούτας το 1-3 με κεφαλιά.

 Η Λουστενάου κατάφερε να μειώσει πριν από τη λήξη του α' ημιχρόνου και στην επανάληψη πετυχαίνοντας δύο ακόμη γκολ πήρε τη φιλική νίκη.

Ξεκίνησαν οι: Μέγιερι, Κιβρακίδης, Αθανασίου, Γούτας, Στρούγγης, Ούμπιδες, Χαρίσης, Κορτ, Μανούσος, Ενσικουλού, Βέλλιος.

Έπαιξαν στο β' και οι: Θεοδωράκης, Κιβρακιδης (60' Νταβιώτης), Κατράνης, Ρισβανης, Στρούγγης, Γαρουφαλιάς, Μαντσον, Τριμματης, Ουγκραι, Γιακουμάκης, Κωτσόπουλος

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Η κλήρωση του πρωταθλήματος για τον Ατρόμητο »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας