Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Το πάλεψε με αξιοπρέπεια

Κατηγορία Ήφαιστος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Η ομάδα του Θοδωρή Τρανού πάλεψε στο Ηράκλειο, όμως γνώρισε την ήττα με 2-1.

 Ήθελε πολύ τους βαθμούς ο Ήφαιστος, στην αναμέτρηση με το Ηράκλειο, όμως δεν κατάφερε να επιστρέψει στο Περιστέρι με κάτι θετικό. Η ομάδα του Θοδωρή Τρανού πάλεψε σε μία δύσκολη έδρα, όμως γνώρισε την ήττα με 2-1 που την υποχρεώνει να παραμείνει σε θέση... αγώνων πλέι άουτ, στη μάχη που δίνει για την αποφυγή του υποβιβασμού. Πάντως, θα πρέπει να τονιστεί πως οι 'ερυθρόλευκοι' έχουν παράπονα από τη διαιτησία του Ζαραβίνου, για τον οποίο θεωρούν πως βρέθηκε σε κακή μέρα.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο ματς και προηγήθηκαν στο 6' με τον Καλημέρη, ενώ στο 36' ο Τριανταφύλλου έγραψε το 2-0 με κεφαλιά. Στην επανάληψη τα παιδιά του Ήφαιστου ανέβασαν την απόδοσή τους, έφτασαν στην ισοφάριση με το ωραίο γκολ του Κυριαζή στο 52', ενώ θα μπορούσαν να έχουν φτάσει ακόμη και στην ισοφάριση σε ορισμένες περιπτώσεις, όπου χάθηκαν μεγάλες ευκαιρίες. Το τελευταίο σφύριγμα βρήκε το Ηράκλειο να πανηγυρίζει την κατάκτηση του πρωταθλήματος και τον Ήφαιστο να σκέφτεται τη συνέχεια, που προβλέπεται δύσκολη.

Αξίζει να αναφερθεί ότι στο 51' αποβλήθηκε από τον πάγκο του για διαμαρτυρία ο Θοδωρής Τρανός. Βοηθοί του Ζαραβίνου είναι οι Μπαμπάς και Γούναρης.

ΗΡΑΚΛΕΙΟ: Γιώρας, Μέρτκολα, Κατσούλης, Τριανταφύλλου, Τζανέτος (92' Καφετζής), Αναγνωστόπουλος, Αλεξίου (85' Σαμαράς), Καλημέρης, Καλιαμπάκας (64' Μπράχο), Χίσο, Λαναράς

ΗΦΑΙΣΤΟΣ: Σταυρόπουλος, Φίλης (1' Παπαγιάννι), Σφίχτης (46' Μπότης), Μουρκάκης, Ρωμαϊδης, Μέξης, Ζήκος (70' Παπαχρήστου), Τζαβάρας, Παπαευθυμίου, Κυριαζής, Ζαφειράτος.

 

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 21 Μάρτιος 2015 20:22